Yardım Poco f3 Kapandı ve açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yigitxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Telefonun hızlı şarj olmadığını görünce kabloları değiştirdim sorun çözülmeyince reset attım telefona ve bir daha açılmadı. ortalama 7-8 telefoncuya götürdüm yarısı bir şey diyemedi diğerleri ise, Yazılımsal sorun telefona ulaştık ama yetkili hesap lazım diyip teslim etti. Buradan alıp başkasına götürdüm telefon sistemde gözükmüyor Ara filmi bozulmuş olabilir elimde yok dedi teslim etti. Diğeri ise Yazılım atmaya çalıştığını ama yemediğini söyleyip teknik servise göndermiş teknik servisteki eleman anakartında sorun olduğunu söyleyip işlemci yanında bulunan dirençlerin değişip deneyeceğini söyledi. Hiç birisi adam akıllı cevap veremiyor soruna bu yüzden arada kaldım. Genel sorun ne olabilir ? Tamir için gönderebileceğim güvenilir birisi var mı acaba

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Bir yere göndermeye gerek yok hocam
Burdan uzaktan yardım alabilirsiniz

Yigitxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco F3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merdanov yani sorun yazılımsal mı hocam? bir çok telefoncu denedikten sonra teknik işlem dedi ama.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Durup dururken yazılım bozulmazki. Sorun donanımsal.. yazılım bozulması için yazılımsal müdahale gerekli. Anladığım kadarıyla böyle bir şey yok..

Yigitxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Durup dururken yazılım bozulmazki. Sorun donanımsal.. yazılım bozulması için yazılımsal müdahale gerekli. Anladığım kadarıyla böyle bir şey yok..
İlk götürdüğüm telefoncu yazılımsal sorun yetkili hesap lazım bizde yok dedi. Ardından götürdüğüm telefoncular donanımsal sorun dedi bu arkadaş bozmuş olabilir mi? Yoksa sorun direkt olarak donanımsal mıydı emin olamadım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
İlk götürdüğüm telefoncu yazılımsal sorun yetkili hesap lazım bizde yok dedi. Ardından götürdüğüm telefoncular donanımsal sorun dedi bu arkadaş bozmuş olabilir mi? Yoksa sorun direkt olarak donanımsal mıydı emin olamadım
Sorun oluşmuşki telefoncuya gitmişsiniz bir önceki mesajda yazdığım gibidir. Yetkili hesap var ama emin olun yazılım yüklesek ücretiniz boşa gidecek. Sorun donanımsal..

Yigitxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Sorun oluşmuşki telefoncuya gitmişsiniz bir önceki mesajda yazdığım gibidir. Yetkili hesap var ama emin olun yazılım yüklesek ücretiniz boşa gidecek. Sorun donanımsal..
Teşekkür ederim bu konuda yardımcı olma şansınız var mı peki? Önerdiğiniz başkalarıda olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt