Soru POCO F3 batarya

Blody422

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil ibrahi
Cihazım
Mi 9
Konular
41
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.1.0
Telefon Modeli
Poco f3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco f3 batarya lazım bulamadım ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
F3'ün bataryasının kodu BM4Y. Yetkili teknik servis hariç orijinal bataryayı bulamazsınız. İnternetten alacaksanız da en azından bir markası olmasına dikkat edin ve yorumlarını inceleyin. Deji için baktım da yokmuş onlarda. Facebook'tan Enes Xiaomi Budak isimli kişiyle irtibata geçip kaliteli sayılabilecek yan sanayi pil alabilirsiniz.

Oyla:

Blody422

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil ibrahi
Cihazım
Mi 9
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F3'ün bataryasının kodu BM4Y. Yetkili teknik servis hariç orijinal bataryayı bulamazsınız. İnternetten alacaksanız da en azından bir markası olmasına dikkat edin ve yorumlarını inceleyin. Deji için baktım da yokmuş onlarda. Facebook'tan Enes Xiaomi Budak isimli kişiyle irtibata geçip kaliteli sayılabilecek yan sanayi pil alabilirsiniz

F3'ün bataryasının kodu BM4Y. Yetkili teknik servis hariç orijinal bataryayı bulamazsınız. İnternetten alacaksanız da en azından bir markası olmasına dikkat edin ve yorumlarını inceleyin. Deji için baktım da yokmuş onlarda. Facebook'tan Enes Xiaomi Budak isimli kişiyle irtibata geçip kaliteli sayılabilecek yan sanayi pil alabilirsiniz.
Güvene bilir miyim sizce

Oyla:
Üst Alt