Sohbet Poco F2 Pro yerine önereceğiniz telefon var mı?

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Merhabalar ben yeni telefon alacağım, araştırdım en uygun fiyat performans olarak poco f2 proya karar verdim. Özellikle pop-up kamerası ile tam ekran olması beni cezbetti. Bu fiyat bandında (4500-5000) öncereceğiniz başka telefon var mıdır? Xiaomi olmak zorunda da değil. Ya da bir iki aya şu cihaz çıkar bekle dediğiniz bir telefon var mıdır? Bir de yurtdışı kayıtlı telefon alacak olsam çok fark eder mi? Sizce mantıklı mıdır, yurtdışı alan kullanan varsa önerir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
XiaoMiraç, Yurtdışı Mİ 10T/Pro alınır,mis gibi kullanılır...

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XiaoMiraç, Yurtdışı Mİ 10T/Pro alınır,mis gibi kullanılır...
Açıkçası ben aralarında bi fark görmedim mi10 t yerine f2 proyu tercih ederim tam ekran olduğundan dolayı. Oyun oynamıyorum o yüzden ekran 120 144 hz farkı varsa benim için önemi yok bir de canlı gözle görmem lazım hocam gerçekten o kadar kalite farkı var mı o kamera deliğini her gün görmeme değer mi diye😂😂 Kamera ile çok işim yok ama farkı çoktur diye düşünüyorum heralde hiç karşılaştırmalarına bakmadım.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Açıkçası ben aralarında bi fark görmedim mi10 t yerine f2 proyu tercih ederim tam ekran olduğundan dolayı. Oyun oynamıyorum o yüzden ekran 120 144 hz farkı varsa benim için önemi yok bir de canlı gözle görmem lazım hocam gerçekten o kadar kalite farkı var mı o kamera deliğini her gün görmeme değer mi diye😂😂 Kamera ile çok işim yok ama farkı çoktur diye düşünüyorum heralde hiç karşılaştırmalarına bakmadım.
Kalite farkı cidden var mediamarkt veya mi store varsa çevrenizde gidip bakmanızı tavsiye ederim 144hz ekran mükemmel bir şey. Ve sadece oyun için değil bu internette gezerken bile akıcı görüntü sağlıyor.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
F2 pro tercih ederdim ben amoled olması sebebiyle. Bu sene çıkan sd işlemci kullanan cihazlara kayıt olmuyor hocam zaten, o yüzden f2 pro veya mi10t son kayıt olan cihazlar gibi gözüküyor üst segmentte. Yurtdışı 8/256 f2 pro fazlasıyla memnun eder. Pişmanım değiştirdiğim için. Siz sadece amoled mi yoksa yüksek tazeleme ips mi ona karar vermeye çalışın, kullanma şansınız varsa ikisinide elinize alın ekranlarına vs. bakın. Gün ışığı altında f2 pro mi10t serisini eziyor geçiyor. Mizancell kanalında ikisinin ekran karşılaştırması var. Kanalda f2 pro ve mi10t pro sık sık karşıya karşıya gelmiş inceleyin derim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F2 pro tercih ederdim ben amoled olması sebebiyle. Bu sene çıkan sd işlemci kullanan cihazlara kayıt olmuyor hocam zaten, o yüzden f2 pro veya mi10t son kayıt olan cihazlar gibi gözüküyor üst segmentte. Yurtdışı 8/256 f2 pro fazlasıyla memnun eder. Pişmanım değiştirdiğim için. Siz sadece amoled mi yoksa yüksek tazeleme ips mi ona karar vermeye çalışın, kullanma şansınız varsa ikisinide elinize alın ekranlarına vs. bakın. Gün ışığı altında f2 pro mi10t serisini eziyor geçiyor. Mizancell kanalında ikisinin ekran karşılaştırması var. Kanalda f2 pro ve mi10t pro sık sık karşıya karşıya gelmiş inceleyin derim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Evet bende yeni gördüm mi 10t ips LCD imiş benim de ips LCD ye garezim var 😂 isterse 30 FPS olsun yine poco f2 pro derdim, şu an Oneplus 8t ve poco arasındayım bakalım hayırlısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalite farkı cidden var mediamarkt veya mi store varsa çevrenizde gidip bakmanızı tavsiye ederim 144hz ekran mükemmel bir şey. Ve sadece oyun için değil bu internette gezerken bile akıcı görüntü sağlıyor.
Müsait bi zamanda gidip bakacağım hocam ama Amoled olmaması üzücü o yüzden memnun kalacağımı sanmıyorum :( haftaya bi gidip inceleyeyim bilemedim. Bir de LPDDR4X 4x ve LPDDR5 arasında aşırı fark var mı onu bilemedim şimdi poconun sadece 8 256'sı DDR5'miş

Üst Alt