Yardım Poco f2 pro ye miv2 tools ile unbrick işlemi sırasında fastboot modunda kaldı?Çözüm

yusufkoroglu5534

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
poco f2 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global ama işlemi chinese rom üzerinden yapmaya çalıştım bootloader süresi kısalsın diye
Telefon Modeli
poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
miv2 tools ile telefon seçiminde redmi k30 proyu seçiyorum yükleme kısmında hata alıyorum telefon fastboot modunda kaldı.Yardımcı olabilir misiniz?Detaylı anlatım olursa sevinirim.
Hata kodu
Fastboot flash all failed.exit code 1 output:Flash cache error
Error origin :com.xiamiotoolsv2.procedure.installa.Fastbootınstall$3.run(unknown Source)

Emre0404_04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
miv2 tools ile telefon seçiminde redmi k30 proyu seçiyorum yükleme kısmında hata alıyorum telefon fastboot modunda kaldı.Yardımcı olabilir misiniz?Detaylı anlatım olursa sevinirim.
Hata kodu
Fastboot flash all failed.exit code 1 output:Flash cache error
Error origin :com.xiamiotoolsv2.procedure.installa.Fastbootınstall$3.run(unknown Source)
aynı durum bendede var yardımcı olacak varmı veya sorunun cozuldumu twrp den de kurmuyor mecbur mıflash ıle kuruyorum onada global yukleyınce kurulumda googleplay gırısı esnasında baglantı yok dıo mecbur sım ve wıfıyı kapatıyorum o kısmı atlıyorum ama twrp de flash yapınca vendor vs faıled yazıo

Oyla:
Üst Alt