Yardım Poco F2 Pro TWRP ve Bir Kaç Soru:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.3.0
Telefon Modeli
Poco F2 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Merhaba, Bir Kaç Sorum Olacak Lütfen Yardımcı Olurmusunuz;

Cihazdan Cihaza İmei Silinmesi Durumu Değişiyormuş Bende Poco F2 Pro İçin Bilgi Almak İstiyorum:
Elimde İmei Atılmış Poco f2 pro Var Güncellemeleri Ayarlardan Kendi İçerisinden Yaparsam Yada Telefonu Ayarlardan Fabrika Ayarlarına Çevirirsem İmei Silinir Mi?
Birde Hint Romuna Geçme Gibi bir Düşüncem Var Çağrı Kaydını Yapmak İçin, Bunun İçin Ve Wipe Cache Yapmak İçin Twrp Yüklemem Şart Mı İmei Silinmemesi İçin?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ayarlardan sıfırlarsanız pocoda imei gider diye biliyorum. diğer türlü hint romumunu mi flash yada adb ile bootloader kilidini kilitlemeden yüklemeniz yeterli başka bir şeye gerek yok. Mi flash ile rom yükleme işlemlerinde imei silinmez.

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan sıfırlarsanız pocoda imei gider diye biliyorum. diğer türlü hint romumunu mi flash yada adb ile bootloader kilidini kilitlemeden yüklemeniz yeterli başka bir şeye gerek yok. Mi flash ile rom yükleme işlemlerinde imei silinmez.
peki hint romuna geçtim diyelim yada normal sürüm fark etmez güncellemeleri ayarlar üzerinden yapabilirim değil mi? o konuda da imei ye bi sıkıntı olmaz

Oyla:
Üst Alt