- Adım
- Emre
- Cihazım
- Red Mi Note 4
- Konular
- 4
Arkadaşlar herkese selam, poco f2 pro telefon sahibiyim. Bazı problemler Yaşadım Danışmak istiyorum
1-) telefon az bir su birikintisine cebimden düştü
2-) telefonu hızlıca çıkarıp kontrol ettim ekran kırık lcdinin yarısı zarar görmüş fakat diğer yarısı dokunmatik dahil çalışıyordu
3-) telefonu hızlıca kapattım
4-) akşam saatlerinde benden habersiz telefon açılmaya çalışılmış sanırım
5-) bir kaç gün sonra telefon açtığımda sanki ekran gelecek gibi hafif bir aydınlık gelip gidiyo gelip gidiyordu
Bende bütün bu süreçten sonra ekran değişimi yapmayı uygun bularak amazon üzerinden ekranı sipariş geçtim. Fakat şimdi ekranı taktığımda yine benzer sorun oldu ekran sanki gelecek gibi tuşa basıyorum hafif bir aydınlık gelip kısa süre sonra gidiyor.
Bu konuda problemin teşhisini yapabilecek üstad var mıdır?
1-) telefon az bir su birikintisine cebimden düştü
2-) telefonu hızlıca çıkarıp kontrol ettim ekran kırık lcdinin yarısı zarar görmüş fakat diğer yarısı dokunmatik dahil çalışıyordu
3-) telefonu hızlıca kapattım
4-) akşam saatlerinde benden habersiz telefon açılmaya çalışılmış sanırım
5-) bir kaç gün sonra telefon açtığımda sanki ekran gelecek gibi hafif bir aydınlık gelip gidiyo gelip gidiyordu
Bende bütün bu süreçten sonra ekran değişimi yapmayı uygun bularak amazon üzerinden ekranı sipariş geçtim. Fakat şimdi ekranı taktığımda yine benzer sorun oldu ekran sanki gelecek gibi tuşa basıyorum hafif bir aydınlık gelip kısa süre sonra gidiyor.
Bu konuda problemin teşhisini yapabilecek üstad var mıdır?