Yardım Poco F2 Pro Sorunlarım

rfn16

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
irfan
Cihazım
poco f2 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.0.4
Telefon Modeli
Poco F2 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar;

1 aydır kullandığım Poco F2 proda bazı sorunlarım var çözümü bilen arkadaşlar ilgilenebilirler mi?
1. Galeride çektiğm videolar oynatılıyor göstermesine rağmen video oynatılmıyor. Altta video ilerliyo fakat görüntü sbit bekliyor.Biraz bekledikren sonra video başa dönünce oynamaya başlıyor Bzense hiç oynamıyor.
2. Wifi veya Mobil veri farketmeksizin instagramda hikayeleri izlerken bir sonraki hikayede video varsa donuk bekliyor bikaç sanşye sonra oynatmaya başlıyor bunu sık sık yapıyor.
3.Kamera stabil değil bazen açılmıyo bazense 5 6 sn geç açılıyor.1 günde. 20 kez açsam bunun 10 unda sorun var.
4.Klavye mouse bağlıyorum oyun oynamak için ana ekranda ikisini görüyor fakat oyun içnde ya klavyeyi ya da sdece mouse u algılıyor.
5.Bazen ekranda kullanığım bi uygulamayı ekrana sabitliyor. Ana menü ve kapatma tuşuna aynı anda basınca çıkabiliyorum sadece Bunu nasıl kapatabilirim.

yusuf2961

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
note8 pr
Konular
0
Merhabalar;

1 aydır kullandığım Poco F2 proda bazı sorunlarım var çözümü bilen arkadaşlar ilgilenebilirler mi?
1. Galeride çektiğm videolar oynatılıyor göstermesine rağmen video oynatılmıyor. Altta video ilerliyo fakat görüntü sbit bekliyor.Biraz bekledikren sonra video başa dönünce oynamaya başlıyor Bzense hiç oynamıyor.
2. Wifi veya Mobil veri farketmeksizin instagramda hikayeleri izlerken bir sonraki hikayede video varsa donuk bekliyor bikaç sanşye sonra oynatmaya başlıyor bunu sık sık yapıyor.
3.Kamera stabil değil bazen açılmıyo bazense 5 6 sn geç açılıyor.1 günde. 20 kez açsam bunun 10 unda sorun var.
4.Klavye mouse bağlıyorum oyun oynamak için ana ekranda ikisini görüyor fakat oyun içnde ya klavyeyi ya da sdece mouse u algılıyor.
5.Bazen ekranda kullanığım bi uygulamayı ekrana sabitliyor. Ana menü ve kapatma tuşuna aynı anda basınca çıkabiliyorum sadece Bunu nasıl kapatabilirim.
Bendede Yeni Rom Yükledim Aynı Sorun var Silo baştan yükledim yine düzelmedi bütün videoları oynatırken donuyor geç oynatıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede bootloader açık yeni rom yüklendikten sonra aynı sorun oluştu ne yaptıysam düzelmiyor.

Oyla:

mmercan38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 8 pro
Konular
0
bende de aynı sorun var vıdeo konusunda nasıl cozecegız
Bendede Yeni Rom Yükledim Aynı Sorun var Silo baştan yükledim yine düzelmedi bütün videoları oynatırken donuyor geç oynatıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede bootloader açık yeni rom yüklendikten sonra aynı sorun oluştu ne yaptıysam düzelmiyor

Oyla:

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
9
Bootloader açık global 12.0.4 EU miui 11.0.19 ve miui 12.0.8 kullandım hiç böyle sorunlar yaşamadım. Ne kamerada ne de videolarda. Her seferinde format data yaptım

Oyla:

yusuf2961

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
note8 pr
Konular
0
Bugün miui 11 yükleyip deneyicem sorun rom kaynaklımı bi bakalım 12.2 sürümü gelmiş ama fastboot modu gelmemiş eğer rom kaynaklıysa 12.2 sürümü geldiğinde onu yüklerim

Oyla:

alipasali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Sorunu cozebildiniz mi benimde aynı problemim var video donmasi parmak izi tarama yapmıyor

Oyla:

deer_deer2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cagri
Cihazım
mi 8
Konular
0
Dostlar merhaba bende de aynı sorun mevcut. Çözebilen varmı acaba?
Benimki bootloader açık.

Oyla:

ayarcinamik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BARIŞ
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
bende de oldu yazılımı yeniden kurdum global olarak düzeldi tekrar yükleyin düzelmesi lazım

Oyla:
Üst Alt