Yardım Poco F2 Pro Şebeke Sorunu

Mr.Erdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.5.2.0(RJKMIXM)
Telefon Modeli
poco f2 pro 128/6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Merhaba Benim sorunum Şu :öncelikle Telefonun Güncelleme Almasıyla Benim Operatör Değiştirmem (Turkcell den Vodafone a) Aynı Güne Denk Geldi Turkcell de O Güne Kadar (Yaklaşık 1 Yıldır ) Problem yaşamamışken Vodafone Hatta Şebeke Sürekli Kopuyor Beraberinde 4.5g de Gidiyor tabiki Şebekeyi 3g Ye aldığımda Bir Problem Yok Ama 5 g Destekli Bir Telefonda 3g Vasatlığı Pekte Mantıklı Değil Haliyle .Manuel Şebeke Arattığımda Telefon Şebeke Bulamıyor (3g de İken vodafone 3g yi Buluyordu Artık Oda Yok) .Vodafone Hattımı Başka Bir Telefona Taktığımda Sorunsuz Çalışıyor Başka Bir Vodafone hattı Benim telefona Taktığımda Sonuç Aynı Yani Kopma Devam Ediyor Buna Karşın Telefona Turkcell Ve Turktelekom Hat Taktığımda Şebeke Ve 4.5 g Problemsiz Çalışıyor. Yazılım Atmak Hariç (Ben Çok Anlamıyorum Fakat İyi Anladığını Düşündüğüm Telefona İmei Atan Bir Arkadaşa Götürüp Telefonumun Normal Çalıştığı Eski Sürümlere Geri Yüklettirdim Yine Olmadı Vodafone hatta )Yurt İçi Yurt Dışı hertürlü Videoyu İzleyip Bilgiyi Okudum Nerdeyse Ve Hemen Hemen Hepsinide Telefon Üzerinde Denedim Fakat Çözüm Olmadı (zaten Türkiyede Çözüm Mantığı Youtube Üzerinden copy Past mantığıyla Gittiği İçinde Öğkkk Geldi Artık Aynı Hiçbir İşe Yaramayan Çözümleri Farklı İsimlerle İzlemekten ) Sizlerden Konuyla İlgili Yardım Rica Ediyorum Ve Şimdiden yardımcı Olacak Herkeze Teşekkür Ediyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sorununuzun sebebi IMEI atan telefoncu. Ama çözümü o kişi olur mu bilemem.. Gidin o kişiye hatalı yaptığı işi, bozduğu telefonu düzeltsin. Yapamaz ise Ücretli Onarımlar bu linkten ulaşın biz uzak bağlantı ile hallederiz inşallah..

Oyla:

Mr.Erdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununuzun sebebi IMEI atan telefoncu. Ama çözümü o kişi olur mu bilemem.. Gidin o kişiye hatalı yaptığı işi, bozduğu telefonu düzeltsin. Yapamaz ise Ücretli Onarımlar bu linkten ulaşın biz uzak bağlantı ile hallederiz inşallah..
H.Kadioğlu Hocam Öncelikle Cevap İçin Teşekkürler .Sorun Başladıktan Sonra Gittim Tekrar Aynı Kişiye Onunda Şaşkınlığı Şu! Telefon Bu hatayı Sadece Vodafone da Veriyor Zaten İlk İmei Atan Kişi Oydu Sorunsuzda Çalıştı 1 Sene Boyunca . Vodafone Hatta Geçince Eski Model Bir Telefonun İmeisi Olduğu İçin Olabilir Diyip Kendime Ait Olan Eski telefonum Sony Xperia xz Premium un İmeisini Attı Saatlerini Harcadı (Sürümü geri Çevirme Modem Yazılımı vs..) ve Ücrette Almadı Bunun İçin Ama Maalesef Çözüm Olmadı Duruma .Şu An Turkcell Hatta Geçme Düşüncesindeyim Sorun Yüksek İhtimal Çözülecek Ama Telefonu İlerde Birine Vermeye Yada Satmaya Kalktığımda Kişiye Vodafone Hatta Çalışmıyor Demek Bi Garip Olmazmı Sizcede ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.Kadioğlu Hocam Öncelikle Cevap İçin Teşekkürler .Sorun Başladıktan Sonra Gittim Tekrar Aynı Kişiye Onunda Şaşkınlığı Şu! Telefon Bu hatayı Sadece Vodafone da Veriyor Zaten İlk İmei Atan Kişi Oydu Sorunsuzda Çalıştı 1 Sene Boyunca . Vodafone Hatta Geçince Eski Model Bir Telefonun İmeisi Olduğu İçin Olabilir Diyip Kendime Ait Olan Eski telefonum Sony Xperia xz Premium un İmeisini Attı Saatlerini Harcadı (Sürümü geri Çevirme Modem Yazılımı vs..) ve Ücrette Almadı Bunun İçin Ama Maalesef Çözüm Olmadı Duruma .Şu An Turkcell Hatta Geçme Düşüncesindeyim Sorun Yüksek İhtimal Çözülecek Ama Telefonu İlerde Birine Vermeye Yada Satmaya Kalktığımda Kişiye Vodafone Hatta Çalışmıyor Demek Bi Garip Olmazmı Sizcede ?
Yine sorun ilk yapan kişide malesef. Olması gerektiği gibi işlem yapsaydı Vodafone sorunu olmazdı. x55 modem kullanan cihazlarda, doğru işlem yapılmaz ise vodaofone sorunu olur. Şimdi sebebi ile ilgili yazıp konuyu uzatmaya gerek yok ama çözümü mevcuttur. Forumdan bu şekilde bir çok sorunlu cihazın tamirini yaptık düzeldi. İlk işlemi bizim yaptığımız hiç bir cihazda ise vodafone sorunu olmadı olmazda. Dediğim gibi sorun kesinlikle imei işlemi ile alakalı düzeltebilirlerse düzeltsinler. Beceremezlerse biz tamirini yaparız bunun için operatör değiştirmenize gerek yok bu cihazda ben vodafone hattı çalıştırırım :)

Oyla:

Mr.Erdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine sorun ilk yapan kişide malesef. Olması gerektiği gibi işlem yapsaydı Vodafone sorunu olmazdı. x55 modem kullanan cihazlarda, doğru işlem yapılmaz ise vodaofone sorunu olur. Şimdi sebebi ile ilgili yazıp konuyu uzatmaya gerek yok ama çözümü mevcuttur. Forumdan bu şekilde bir çok sorunlu cihazın tamirini yaptık düzeldi. İlk işlemi bizim yaptığımız hiç bir cihazda ise vodafone sorunu olmadı olmazda. Dediğim gibi sorun kesinlikle imei işlemi ile alakalı düzeltebilirlerse düzeltsinler. Beceremezlerse biz tamirini yaparız bunun için operatör değiştirmenize gerek yok bu cihazda ben vodafone hattı çalıştırırım :)
Hocam Elinize Emeğinize Sağlık Dediğiniz Gibi Çalıştırdınız .İşlemden Sonra Şimdilik Problem Görünmüyor Bi Sıkıntı Yada Başka Bir Sorunum Olursa Sizi tekrar Rahatsız Ederim Çok TEŞEKKÜRLER

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam Elinize Emeğinize Sağlık Dediğiniz Gibi Çalıştırdınız .İşlemden Sonra Şimdilik Problem Görünmüyor Bi Sıkıntı Yada Başka Bir Sorunum Olursa Sizi tekrar Rahatsız Ederim Çok TEŞEKKÜRLER
Güle güle kullanın. Geçmiş olsun. Tabiki sorun olursa ulaşabilirsiniz..

Oyla:
Üst Alt