- Adım
- Erdem
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI GLOBAL 12.5.2.0(RJKMIXM)
- Telefon Modeli
- poco f2 pro 128/6
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar Merhaba Benim sorunum Şu :öncelikle Telefonun Güncelleme Almasıyla Benim Operatör Değiştirmem (Turkcell den Vodafone a) Aynı Güne Denk Geldi Turkcell de O Güne Kadar (Yaklaşık 1 Yıldır ) Problem yaşamamışken Vodafone Hatta Şebeke Sürekli Kopuyor Beraberinde 4.5g de Gidiyor tabiki Şebekeyi 3g Ye aldığımda Bir Problem Yok Ama 5 g Destekli Bir Telefonda 3g Vasatlığı Pekte Mantıklı Değil Haliyle .Manuel Şebeke Arattığımda Telefon Şebeke Bulamıyor (3g de İken vodafone 3g yi Buluyordu Artık Oda Yok) .Vodafone Hattımı Başka Bir Telefona Taktığımda Sorunsuz Çalışıyor Başka Bir Vodafone hattı Benim telefona Taktığımda Sonuç Aynı Yani Kopma Devam Ediyor Buna Karşın Telefona Turkcell Ve Turktelekom Hat Taktığımda Şebeke Ve 4.5 g Problemsiz Çalışıyor. Yazılım Atmak Hariç (Ben Çok Anlamıyorum Fakat İyi Anladığını Düşündüğüm Telefona İmei Atan Bir Arkadaşa Götürüp Telefonumun Normal Çalıştığı Eski Sürümlere Geri Yüklettirdim Yine Olmadı Vodafone hatta )Yurt İçi Yurt Dışı hertürlü Videoyu İzleyip Bilgiyi Okudum Nerdeyse Ve Hemen Hemen Hepsinide Telefon Üzerinde Denedim Fakat Çözüm Olmadı (zaten Türkiyede Çözüm Mantığı Youtube Üzerinden copy Past mantığıyla Gittiği İçinde Öğkkk Geldi Artık Aynı Hiçbir İşe Yaramayan Çözümleri Farklı İsimlerle İzlemekten ) Sizlerden Konuyla İlgili Yardım Rica Ediyorum Ve Şimdiden yardımcı Olacak Herkeze Teşekkür Ediyorum