Yardım Poco f2 pro root sorunları

laviannah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lavi
Cihazım
Poco f2 Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar,

Cihaz poco f2 pro imei repair işlemi yapacağım lakin root izni olması gerekiyor.Cihazı rootlu olarak kullanım sonucunda sorunlarla karşılaşılabilir mi.(Telefonun kitlenmesi sistemin zarar görmesi)
İMEİ repair sonunda root işlemini kaldırırsak orijinal olarak kullanıma devam edebilir miyiz.

Sizler ne öneriyorsunuz yardımcı olursanız cok sevinirim.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Arkadaşlar merhabalar,

Cihaz poco f2 pro imei repair işlemi yapacağım lakin root izni olması gerekiyor.Cihazı rootlu olarak kullanım sonucunda sorunlarla karşılaşılabilir mi.(Telefonun kitlenmesi sistemin zarar görmesi)
İMEİ repair sonunda root işlemini kaldırırsak orijinal olarak kullanıma devam edebilir miyiz.

Sizler ne öneriyorsunuz yardımcı olursanız cok sevinirim.
İmei işleminden sonra root kaldırılabilir. ama bana sorarsanız kaldırmadan kullanın herhangi bir uygulamaya root izni vermediğiniz sürece sisteme bir zararı olmaz yani siz yanlış bir işlem yapmazsanız cihazın rootlu olması sorun olmaz. bazı bankacılık uygulamalarında sorun yaşayabilirsiniz onuda magisk hide ile çözülür yinede siz bilirsiniz

laviannah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lavi
Cihazım
Poco f2 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei işleminden sonra root kaldırılabilir. ama bana sorarsanız kaldırmadan kullanın herhangi bir uygulamaya root izni vermediğiniz sürece sisteme bir zararı olmaz yani siz yanlış bir işlem yapmazsanız cihazın rootlu olması sorun olmaz. bazı bankacılık uygulamalarında sorun yaşayabilirsiniz onuda magisk hide ile çözülür yinede siz bilirsiniz
Poco f2 pro icin imei repair yapılışına nereden ulasabilirim

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Poco f2 pro icin imei repair yapılışına nereden ulasabilirim
o konuda bir bilgim yok ama bana kalırsa işi bilen birsine ücretiyle yaptırın sizin için daha iyi olur yanlış bir işlemde şebeke sorunları vs yaşayabilirsiniz

Üst Alt