Soru Poco F2 pro parmak izi çoğu zaman okumuyor.

Aydinhakan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HAKAN
Cihazım
Mi6 128gb
Konular
2
Merhaba. Yaklaşık 10 gün önce satın aldığım Evofone garantili Poco f2 pro cihazımın ekran altı parmak izi sensörü çoğu zaman parmağımı okumuyor. yüz tanıma kilidini kullanmakta pop-up kamera yüzünden çok pratik değil. aynı parmağı iki kez tanıttım ve sorun bir nebze olsun çözüldü ama halen elim nemli, soğuk ve birazcık kirliyken parmak iziyle telefonu açmak işkence oluyor. bu sorun kullandığım zore bluenano markalı ekran koruyucu filmden kaynaklı olabilir mi diyorum ancak kendi orijinal filmi varken de aynı sorun vardı. bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir aynı sorunu yaşayanlar kilidi açmak için hangi pratik yöntemi kullanıyor cevaplarsanız sevinirim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
Aynı sorun var bende de, çözüm ekran koruyucu kullanmamak ama o da pek mantıklı değil. Belki ilerki güncellemeler ille daha hassas hâle getirirler beklemeye devam

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Merhaba. Yaklaşık 10 gün önce satın aldığım Evofone garantili Poco f2 pro cihazımın ekran altı parmak izi sensörü çoğu zaman parmağımı okumuyor. yüz tanıma kilidini kullanmakta pop-up kamera yüzünden çok pratik değil. aynı parmağı iki kez tanıttım ve sorun bir nebze olsun çözüldü ama halen elim nemli, soğuk ve birazcık kirliyken parmak iziyle telefonu açmak işkence oluyor. bu sorun kullandığım zore bluenano markalı ekran koruyucu filmden kaynaklı olabilir mi diyorum ancak kendi orijinal filmi varken de aynı sorun vardı. bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir aynı sorunu yaşayanlar kilidi açmak için hangi pratik yöntemi kullanıyor cevaplarsanız sevinirim.
Aynı sorun var bende de, çözüm ekran koruyucu kullanmamak ama o da pek mantıklı değil. Belki ilerki güncellemeler ille daha hassas hâle getirirler beklemeye devam
Mi Note 10 Lite'da da aynı sensör var ve bende de okuma sorunu var.Özellikle elim kuruyken 40 takla attırıyor.Güncelleme ile vs. çözülmesini bekledim ama değişen birşey olmadı.Kendi sitesinde ''Kuru ve nemsiz okuma için optimize'' yazıyor ama ben pek o verimi alamadım.Mi 9 SE'de yine okuma sorunu oluyordu ama onda günde 1 ise bunda 5-7.Dediğiniz gibi yeni güncellemelerle çözülmesini beklemekten başka bir yol yok gibi.

Son düzenleme:

alperenxdd2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Damperli-kalın camlar kullanmak yerine nano camları tercih edin. Ben kullanıyorum şuan 1 kere bile okumamazlık yapmadı.

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
Damperli-kalın camlar kullanmak yerine nano camları tercih edin. Ben kullanıyorum şuan 1 kere bile okumamazlık yapmadı.
hangi ekran koruyucuyu aldiniz kenarlari siyahmi link varmi sizden ricam

emreapaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
f2pro
Konular
0
bende de f2 pro var. malesef stabil değil. orjinal ekran koruyucu ile kullanıyorum. ama çoğu zaman zorlanıyorum parmak izi ile açmada.

emreapaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
f2pro
Konular
0
bende de f2 pro var. malesef stabil değil. orjinal ekran koruyucu ile kullanıyorum. ama çoğu zaman zorlanıyorum parmak izi ile açmada.
android 11 ile birlikte mevcut parmak izlerini silip tekrar tanıttım. sorun ortadan kalktı.

Üst Alt