Yardım Poco f2 pro Nfc özelliği çalışmadı

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Merhaba dostlar iyi akşamlar,bugün teb nfc temassız odeme tanımlı Endonezya rom yüklü cihazımda temassız odeme denedim hiç tepki alamadım hatta kılıfı da çıkardım yine görmedi. Güvenli element konumu sim seçili onunla alakası var mıdır hiç ellemedim ama? Ne yapabiliriz sizce?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba dostlar iyi akşamlar,bugün teb nfc temassız odeme tanımlı Endonezya rom yüklü cihazımda temassız odeme denedim hiç tepki alamadım hatta kılıfı da çıkardım yine görmedi. Güvenli element konumu sim seçili onunla alakası var mıdır hiç ellemedim ama? Ne yapabiliriz sizce?
Hce cüzdan seçip deneme yapınız. Ayrıca banka uygulaması içinden gerekli ayarları da yapmanız gerekiyor

sienceal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Hocam nfcnin yerini biliyorsunuz değil mi? Çünkü bende bir ara İstanbul karta tl yükleyecektim bir türlü okutamamıştım meğerse telefonun üst bölümündeymiş nfc

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hce cüzdan seçip deneme yapınız. Ayrıca banka uygulaması içinden gerekli ayarları da yapmanız gerekiyor
Hce seçmedim banka uygulaması ile ilgili aktiflemeler yapıldı.
Hocam nfcnin yerini biliyorsunuz değil mi? Çünkü bende bir ara İstanbul karta tl yükleyecektim bir türlü okutamamıştım meğerse telefonun üst bölümündeymiş nfc
Vallahi ilk kez kullanayım dedim heryerini degdirdik ise yaramadi rezil olduk tmmdir ust tarafı hce seçili şeklinde yapacağım sonucu yazarım. Cevaplarınız için teşekkür ederim

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostlar merhaba tekrardan güvenli element konumu HCE seçili şeklinde telefonun kamera kısmının hemen üst kısmını hafif yaklaştırdığım an yakalıyor süper hızlı ve çok kullanışlı tekrardan herkese teşekkür ederim

Üst Alt