Yardım Poco F2 Pro mi bulut sorunu

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MMX Rom
Telefon Modeli
Poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese hayırlı ramazanlar uzun bir süredir mi cloud kullanmıyordum daha doğrusu xiaominin vermiş olduğu 5gb dolduğu için kullanamıyordum cihaza rom atmam gerekli ama ana ekran yedeği alamıyorum çünkü bulut dolu görünüyor cihazdaki tüm video fotoğraf herşeyi bilgisayara atıp cihazdan silmeme rağmen cloud boşalmıyor ayrıca i.mi.com üzerinden girdiğim zaman galeri öğeleri görünmüyor aynı şekilde cihazdan deneyince yine görünmüyor bu yüzden buluttaki öğeleri silip yerde açamıyorum nasıl çözeceğim hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ekli dosyalar

• ss.jpg
    ss.jpg
    305,9 KB · Görüntüleme: 5
  • ss2.jpg
    ss2.jpg
    284,7 KB · Görüntüleme: 3

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Herkese hayırlı ramazanlar uzun bir süredir mi cloud kullanmıyordum daha doğrusu xiaominin vermiş olduğu 5gb dolduğu için kullanamıyordum cihaza rom atmam gerekli ama ana ekran yedeği alamıyorum çünkü bulut dolu görünüyor cihazdaki tüm video fotoğraf herşeyi bilgisayara atıp cihazdan silmeme rağmen cloud boşalmıyor ayrıca i.mi.com üzerinden girdiğim zaman galeri öğeleri görünmüyor aynı şekilde cihazdan deneyince yine görünmüyor bu yüzden buluttaki öğeleri silip yerde açamıyorum nasıl çözeceğim hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Cihaz üzerinden mi hesabından çıkıp tekrardan girer misiniz hocam?

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Ne alakası var hocam bulut demek yedekleme demek silinse ne anlamı var bulut olmasının 😅😅😅
Çıktım tekrar girdim ama sorun aynı hala bulut 5.10gb/5.00gb olarak görünüyor ve sürekli yetersiz alan diye bildirim geliyor buluttan

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sildiğiniz resimleri çöp kutusunda tutuyordur hocam. i.mi.com'a girip çöp kutusunu da temizlemeyi deneyin.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Sildiğiniz resimleri çöp kutusunda tutuyordur hocam. i.mi.com'a girip çöp kutusunu da temizlemeyi deneyin.
telefon galerisinden temizledim çöp kutusunuda ama i.mi.comda çöp kutusu boş görünüyor galeri boş görünüyor. 1.30gb ana ekran yedeği görünüyor onu cihazdan sildim ama buluttan silinmedi

Oyla:
Üst Alt