Soru Poco f2 pro Hard brick oldu yada dead alnayamiyorum

Ferid111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferid
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hard brick,Dead
Telefon Modeli
Poco F2 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar beyler.
Ben cihaza gunde 1 tane rom atiyordum sonra bir gun Red magicin kendi remonu indirib telefondan telefona adb sidleod ile atdim ve succeful yazdi
Bende sisteme dokundum ve telefonun açilmasini bekledim açilmadi ve oylece kaldi cihazi şarja takinca kirmizi işiq yaniyor
bir ustaya gonderdim
rom atdi olmadi
test point yapdi olmadi
edl modmu ne onu yapdi olmadi
multi tool quaolcomdu adi qaliba onla yapti olmadi
unlockk toolla yapti olmadi
rom yukleniyor amma acilmiy bazilarinda rom tam yuklenemiyo
Lutfen yardim edin

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Anladığım kadarı ile Başka telefona ait romu Poco F2 cihazına yüklemişsin. İşlemci mimarisi aynı olsa bile farkli telefonlardan uyarlanmadan (port yapmadan) atılan rom cihazınızın bozulmasına sebep olur, çünkü diğer donanımsal özellikler aynı değildir. Muhtemelen anakart arızalanmıştır. Bunu yazılımla düzeltmek mümkün değil. Garantisi varsa, grantiye gönderin, yok ise yeni telefon almak daha mantıklı olacaktır, anakart değişimi nerdeyse telefon fiyatını bulur.

Oyla:

Ferid111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferid
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarı ile Başka telefona ait romu Poco F2 cihazına yüklemişsin. İşlemci mimarisi aynı olsa bile farkli telefonlardan uyarlanmadan (port yapmadan) atılan rom cihazınızın bozulmasına sebep olur, çünkü diğer donanımsal özellikler aynı değildir. Muhtemelen anakart arızalanmıştır. Bunu yazılımla düzeltmek mümkün değil. Garantisi varsa, grantiye gönderin, yok ise yeni telefon almak daha mantıklı olacaktır, anakart değişimi nerdeyse telefon fiyatını bulur.
Evet dogru anlamişsin amma ben eyni işlemciye sahib olan bir cihazin romun indirdim ve boyle oldu
evet dogrudur romla duzelmiyo amma tam anlamadim işlemciyimi deyişiyom ana kartı tamamenmi?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Evet dogru anlamişsin amma ben eyni işlemciye sahib olan bir cihazin romun indirdim ve boyle oldu
evet dogrudur romla duzelmiyo amma tam anlamadim işlemciyimi deyişiyom ana kartı tamamenmi?
sadece yazılım atılacak edl modda açılır free auth dosyası var bildigim kadarıyla sadece edl port alabiliyormusunuz bilgisayar telefonu ne olarak tanıyor

Oyla:

Ferid111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferid
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece yazılım atılacak edl modda açılır free auth dosyası var bildigim kadarıyla sadece edl port alabiliyormusunuz bilgisayar telefonu ne olarak tanıyor
Abi ozur dilerim amma benim pcim yok ve ustayla yapiyordum Her şey yaptilar amma.olmuyor
Ustada yapamadim 10 tane ustaya apardi oda yapamadi
Ben Azerbaycandayim
Turk kardeşlerime kucak dolu selam be sevgiler

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Abi ozur dilerim amma benim pcim yok ve ustayla yapiyordum Her şey yaptilar amma.olmuyor
Ustada yapamadim 10 tane ustaya apardi oda yapamadi
Ben Azerbaycandayim
Turk kardeşlerime kucak dolu selam be sevgiler
bilgisayar olsa uzaktan yardımcı olmaya çalışırdım ama şu anda yapabileceğim birşey yok ne söylesek boş

Oyla:
Üst Alt