Yardım Poco F2 Pro Eu Bootloop

fanki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Daniel
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Merhaba

Bootloader kilidini kaldırdıktan sonra By.TRabZonLu™ konusunda paylaşmış olduğu TWRP-3.4.2B sürümünü yükledim ardından tamamen wipe yaptıktan sonra HMK30Pro_V12.1.2.0 sürümünü yüklüyorum ama ne yaparsam yapayım sürekli TWRP düşüp duruyorum.

Eğer TWRP-3.4.1B sürümünü yüklersem bu sefer sadece fastboot ekranında kalıyor.

Bir çözüm bulamayınca Mi Flash ile sıfırdan 12.0.2.0 flash yaptım ama yine aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum.

Bu yaşadığım sorun hakkında bir bilgisi , tecrübesi yada tahmini olan var mı? Ben TWRP kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm ama sanırım bundan değil.

fanki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Daniel
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm

Fastboot ile twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150 yükledim (önce flash recovery sonra flash misc)
Ardından fastboot reboot yaptım ve tam o sırada ses açma tuşuna basılı tutarak TWRP girişi yaptım.
TWRP üzerinden all wipe yaptıktan sonra datayı ext4 olarak yeniden biçimlendirdim ve yeniden recovery reboot yaptım.
bu sefer datayı f2fs olarak biçimlendirdim ve tekrar tamamen wipe yaptıktan sonra yine yeniden recovery reboot yaptım.
Bu sefer format data yaptıktan sonra yine all wipe yapıp HMK30Pro_V12.0.8 EU ROMU flash yapıp system reboot ettim.

Oyla:

western54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Z3 Compact
Konular
0
Çözüm

Fastboot ile twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150 yükledim (önce flash recovery sonra flash misc)
Ardından fastboot reboot yaptım ve tam o sırada ses açma tuşuna basılı tutarak TWRP girişi yaptım.
TWRP üzerinden all wipe yaptıktan sonra datayı ext4 olarak yeniden biçimlendirdim ve yeniden recovery reboot yaptım.
bu sefer datayı f2fs olarak biçimlendirdim ve tekrar tamamen wipe yaptıktan sonra yine yeniden recovery reboot yaptım.
Bu sefer format data yaptıktan sonra yine all wipe yapıp HMK30Pro_V12.0.8 EU ROMU flash yapıp system reboot ettim.
sonuç olarak oldumu hocam olduysa elinize sağlık anlatım için. poco f2 için rom atma kılavuzu konusu açılsa fena olmaz

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
tek tık twrp çok iyiydi aslında, buna uyarlansa hiç fena olmaz.

Oyla:

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
system wipe yapmiyacaksin hocam android 10 dan 11 e gecerken bendede aynisi oldu ben fastboot android 10 yukleyip tekrar twrp yukleyip format data yaparsan sorunsuz acilir ben oyle cozdum sorunu hocam twrp 3.4.2 de hocam

Oyla:

fanki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Daniel
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
sonuç olarak oldumu hocam olduysa elinize sağlık anlatım için. poco f2 için rom atma kılavuzu konusu açılsa fena olmaz
Evet, başarılı oldum bu şekilde Global poco f2 pro model cihazımı android 11 eu roma geçirdim. Fakat şuan için YouTube Vanced ve Magisk çalışmıyor.

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Evet, başarılı oldum bu şekilde Global poco f2 pro model cihazımı android 11 eu roma geçirdim. Fakat şuan için YouTube Vanced ve Magisk çalışmıyor.
Magisk canary kullanıyorum çalışıyor

Oyla:

fanki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Daniel
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Bilgilendirme için teşekkürler. Viper Modülü çalışıyor mu?

Github:

Direkt Link:

Umarım kural dışı değildir.
Viper modülü nedir hiç denemedim

Oyla:
Üst Alt