Yardım Poco f2 pro ekran karıncalanması

Alioscar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alasgar
Cihazım
poco f2 pro
Konular
1
merhaba arkadaşlar. 2gun önce ikinci el bir poco f2 pro cihazını aldım. yeni fark ettiğim bir sorunla karşılaştım. WhatsApp, payooner ve bazı uygulamalarda ekrandan parmak izi girince sanki ekranda karincalanma oluyor. bu sorun neden kaynaklana bilir. başka bir problem yok sadece bu beni biraz rahatsiz etdi. normal kilit ekranından parkam izi girince sorun yok sadece uygulamaların kendi içerisinden parmak izini aktiv edince oluyor bu sorun. sizce nedei nedir. aydınlatın beni arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
aynı durum bendede var hocam kilit ekranındada oluyor görüntü bozulması ama normal kullanımda sorun olmadığından önemsemedim rom değişikliğindede oluyor heralde parmak izi okuyucu devreye girince olan bir durum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alioscar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alasgar
Cihazım
poco f2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı durum bendede var hocam kilit ekranındada oluyor görüntü bozulması ama normal kullanımda sorun olmadığından önemsemedim rom değişikliğindede oluyor heralde parmak izi okuyucu devreye girince olan bir durum
evet bedede aynı durum. ekranda sorun olmadığını biliyorum. acaba MIUI 13 gelince duzelir mi?

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
sanırım düzelmez hocam çünkü ekranın altında parmak izi okuyucu ekrandan feragat ederek çalışıyor sistem diye düşünüyorum ama çok sorun olmuyor mi9t pro dada böyle oluyordu ondada durum aynı

Üst Alt