Yardım poco f2 pro döngüsel açılıp kapanma

exelans_61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
poco f2
Konular
1
telefonumu imei ile alakalı gurcalarken miflasla rom attığım esnada boodloader kilidini kapat seçeneğini fark etmeden rom attım ancak telefon açılıyor 5 saniye geçmeden kapanıyor telefonun kendi recovery moduna düşüyor recovery moddada rom yükleyince yine aynını yapıyor ne yapmama gerek recovery modda telefon ekranında en aşada kırmızı yazı ile"NV data is corrupted"yazıcı çıkıyor telefonun bootloder kilidi kapalı kaldı malesef hiç bir şekilde ne twrp nede başka birşey yükleyebiliyorum.Ancak telefonun efs ve fsg yedekleri qcn yedi ayrıyetten twrp ile aldığım telefonun komple yedekleri elimde mevcut ne yapabilirim.Trabzon da yaşıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Arka kapağını açarsanız uzak bağlantı ile yetkili hesap desteği verebiliriz hocam.. Ama Trabzonda yaşıyorsanız Zenex hocaya ulaşın..

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
telefonumu imei ile alakalı gurcalarken miflasla rom attığım esnada boodloader kilidini kapat seçeneğini fark etmeden rom attım ancak telefon açılıyor 5 saniye geçmeden kapanıyor telefonun kendi recovery moduna düşüyor recovery moddada rom yükleyince yine aynını yapıyor ne yapmama gerek recovery modda telefon ekranında en aşada kırmızı yazı ile"NV data is corrupted"yazıcı çıkıyor telefonun bootloder kilidi kapalı kaldı malesef hiç bir şekilde ne twrp nede başka birşey yükleyebiliyorum.Ancak telefonun efs ve fsg yedekleri qcn yedi ayrıyetten twrp ile aldığım telefonun komple yedekleri elimde mevcut ne yapabilirim.Trabzon da yaşıyorum
Bl kilidi kapalıysa eğer tek çaren Zenex ile iletişime geç ücretli yaptır kurtul

Oyla:

exelans_61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
poco f2
Konular
1