Yardım POCO F2 Pro Başlatma sorunu

caglar3434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
caglar
Cihazım
poco f2 pro
Konular
1
merhabalar oncelıkle
sorunumu anlatayım yardımcı olucak herkese sımdıden tessekkur ederım
cıhaz poco f2 pro turkıye cıhazı
cıhaz android 12 mıuı global 14 0 1 yuklu
telefonum oldukca zor acılıyor detaylı ızah edersem poco logosu gelıp gıdıyor tekrar poco logosu gelıyor uzun bır dongu halınde
eger dongu kırılıp mıuı logosu gelırse o zaman acılıyor
bu surec bazen 3 4 dk bazen 10 15dk ları bulmakta
cıhaz acıkken yenıden baslat yapsamda aynı donguye gırıyor
bu sebeple ne cıhazı fabrıka ayarlarına sıfırladım korkudan hıc acılmaz dıye nede guncelleme yapmaya calısdım
cıhaz acıkken geekbench vs cıhazı zorlayacak ıslemler yapsamda cıhazda kapanma vs olmuyor
ne zaman cıhazı kendım kapatır yada yenıden baslatmak ıstersem bu sorunla karsılasıyorum
ayrıca dıkkatımı ceken baska bır konuda cıhazda hıcbır download yada yukleme yapmasamda cıhaz hafızası kendı kendıne dolmaya baslıyor
depolama kısmında baktıgımda sıstem 11,03gb sistem dosyaları suan 61,41gb olmus
cıhazda temızleyıcı actıgımda ıse kullanılmayan dosyalar altında crash log 50gb cıkmakta
bunları temızlesemde aynı gun ıcınde temızledıkten sonra kendı kendıne tekrar 30 40 50 60 gb olmaya baslıyor zaman gectıkce
sorun neyden kaynaklıdır nasıl cozebılırım yardımcı olursanız cok memnun olurum

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Tahminimce cihaz arkaplanda bir sistem güncellemesi yapmaya çalışıyor. Dosyalar arkaplanda telefona iniyor bu yüzden hafıza doluyor. Cihaz yeniden başlatmada yükleme ekranına girmeye çalışıyor, bir hata yüzünden döngüye düşüyor. Belli sayıda bir denemeden sonra yükleme başarısız olunca cihaz açılıyor.

Oyla:
Üst Alt