Yardım Poco F2 Pro android 11 güncelleme sonrası bootlop ta kalıyor

baykep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
poco f2 pro
Konular
3
telefonuma imei sonrası global room twrp ve magisk yüklü idi. bugün gelen android 11 güncellemesini yükle deyince telefon twrp de açıldı ve yükleme sonrası ekranda tam göremedim ama bir kırmızı mesaj vardı twrp ana menüye döndü reboot deyince fastboot ta kaldı. şimdi birşey yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Güç tuşuna basılı tutunca yeniden başlayp tekrar Fastboot'a geçiyor. ses açma ve güç tuşlarını kullanarak twrp ye girebiliyorum. Ama burada ne yapacağımı bilmiyorum.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
telefonuma imei sonrası global room twrp ve magisk yüklü idi. bugün gelen android 11 güncellemesini yükle deyince telefon twrp de açıldı ve yükleme sonrası ekranda tam göremedim ama bir kırmızı mesaj vardı twrp ana menüye döndü reboot deyince fastboot ta kaldı. şimdi birşey yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Güç tuşuna basılı tutunca yeniden başlayp tekrar Fastboot'a geçiyor. ses açma ve güç tuşlarını kullanarak twrp ye girebiliyorum. Ama burada ne yapacağımı bilmiyorum.
Hocam diğer konudada yazdım mi flash ile son sürümü tekrardan flashlayın sorununuz düzelir.

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
baykep hocam 40 dakika aralık ile aynı konuyu tekrar açmışsınız. diğer konuda cevabı vermişler zaten.

baykep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
poco f2 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi flash ile nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. twrp ye tekrar girebiliyorum burada ne yapabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız hocam bu foruma ilk dea konu açıyorum poco f2 pro bölümünü görünce burada açmanın doğru olacağını düşünmüştüm. Özür dilerim.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
mi flash ile nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. twrp ye tekrar girebiliyorum burada ne yapabilirim.

haklısınız hocam bu foruma ilk dea konu açıyorum poco f2 pro bölümünü görünce burada açmanın doğru olacağını düşünmüştüm. Özür dilerim.
Android 10 miui recovery dosyasını twrpden yukleyin sonra normal telefondan guncelleyin 11 e ,fastbootan yükleme yapmasını bilmiyorsanız.

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Cihazınıza imei atıldığını yazmışsınız diğer konuda anladığım kadarı ile Bl kilidiniz açık.
1. Bilgisayarınıza Mi flash prgramını kurunuz
2. Qualcomm driverlarını kurunuz.
3. Cihaza uygun fastboot rom dosyasını indirin
4. İndirdiğiniz TGZ uzantılı Fastboot Romu masa üstüne çıkarın. Mi Flash Programını Açın Sol üstten select butonu ile masa üstüne çıkardığınız romu seçin
5. Sağ Alttan Clean-all'ı seçin
6. Cihazı Kapatın Açarken ses kısma tuşuna basılı tutun. fastboot moda alın
7. Miflash ile sağ üstten refreh butonuna basın cihazı görecek ve flash butonuna basın. işlem bitene kadar cijhaznın pc ile bağlantısını kesmeyin.

estağfurullah hocam ben sadece forum kuralları gereği söyledim benden özür dilemeyin lütfen. gerekli açıklamayı yazdım yardımcı olur size.

baykep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
poco f2 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10 miui recovery dosyasını twrpden yukleyin sonra normal telefondan guncelleyin 11 e ,fastbootan yükleme yapmasını bilmiyorsanız.
twrp den yeniden yüklemeye çalıştım. sistem dosyalarını görmüyor o yüzden kurulumda hata veriyor. sdcard mount etmeye çalıştım. sistem data v.s. mount seçeneğinde seçemiyorsun. twrp -3.4.2b-0623 kurulu. twrp sürümü ilemi ilgili acaba wipe sekmesinde de system bölümü yok

mcyasak511

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayyip
Cihazım
Mi A1 (Miui)
Konular
1
Problemin kaynağı twrp sürümünün 11 ile uyumlu olmamasından kaynaklı bence

baykep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
poco f2 pro
Konular
3
Cihazınıza imei atıldığını yazmışsınız diğer konuda anladığım kadarı ile Bl kilidiniz açık.
1. Bilgisayarınıza Mi flash prgramını kurunuz
2. Qualcomm driverlarını kurunuz.
3. Cihaza uygun fastboot rom dosyasını indirin
4. İndirdiğiniz TGZ uzantılı Fastboot Romu masa üstüne çıkarın. Mi Flash Programını Açın Sol üstten select butonu ile masa üstüne çıkardığınız romu seçin
5. Sağ Alttan Clean-all'ı seçin
6. Cihazı Kapatın Açarken ses kısma tuşuna basılı tutun. fastboot moda alın
7. Miflash ile sağ üstten refreh butonuna basın cihazı görecek ve flash butonuna basın. işlem bitene kadar cijhaznın pc ile bağlantısını kesmeyin.

estağfurullah hocam ben sadece forum kuralları gereği söyledim benden özür dilemeyin lütfen. gerekli açıklamayı yazdım yardımcı olur size.
Dediğinizi yaptım hocam. Global 12.0.4 sürümünü kurdum. Ayrıca twrp-3.4.2b-1206 sürümünü de yükledim. twrp deki sorunlarda halloldu. Ama bütün bilgilerim yok oldu herşey sıfırlandı. Artık yeni baştan. Teşekkürler

Üst Alt