emin misin çünkü ben kullanıyorum dostum ve bu güne kadar 40 derece üstüne çıktığını görmedim 1 yıldır kullanıyorum9T, PocoPhone'da hep ısınma şikayeti geliyor.
Forumda bir çok konu gördüm yanlış hatırlamıyorsam.emin misin çünkü ben kullanıyorum dostum ve bu güne kadar 40 derece üstüne çıktığını görmedim 1 yıldır kullanıyorum
onlar hor kullanmış olabilir hocam ama ben şuana kadar hiç aşırı ısındığını hatırlamıyorum bile ve onu geçtim saatlerce pubg yi en yüksek grafikte oynamama rağmen bileForumda bir çok konu gördüm yanlış hatırlamıyorsam.
Ne Pocoda 4 5 saat oyun oynuyorum ısınmıyor9T, PocoPhone'da hep ısınma şikayeti geliyor.
2200 e bulduysan o zaman Poco X2 ya da K20 Pro alArkadaşlar sıfır 2200 e f1 buldum ama aklımda mi 9t de var hangisi daha iyi?
MiuiPro ile Lawrun kernel var ekran 60 değil 69 hz bir de yine ısınma yokYardım - Isınma ve ekran sorunu
Selam pocophone f1 kullanicisiyim telefonu ilk aldigimda cok guzeldi lakin guncellemelerdenmi bilinmez isinmaya basladi ve dokunmatigi delirtmeye basladi ozellikle pubgde bu sorun donanimsalmi yoksa yazilimsalmi cozumu varmidir satma noktasina getirdiler telefonuforum.miuiturkiye.netYardım - Pocophone f1 anlam veremedigim sorun
Cumleten s.a , poco da arada boyle durum oluyor. Ghost screen kac tane uygulama denedim hic bir sey cikmiyor sanki çakma şarj aleti takmista ekrana dokununca karisiyor gibiforum.miuiturkiye.netSohbet - Pocofone f1 ısınma problemi hk.
Oyun oynarken aşırı derece ısınma ve fps kaybı yaşıyorum. Telefonu resetledim fakat halen bu sorun devam etmekte. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Çözümünüz var mı ?forum.miuiturkiye.netYardım - İsinma sorunu hakkinda yardim edermisiniz?
Poco f1 kullaniyorum miui11 ile pubg oynarken batarya 40 cpu 60 derece oluyor bu normalmi degilse nasil cozucem bunu korkuyorum bozulacak diye telefon touch probleminide hassasiyet kisarak cozfldum yardimci olurmusunuzforum.miuiturkiye.net