Soru Poco F1 - Bootloader

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Merhaba,

Telefonda bootloader kilidini açmak istiyorum.

Cihazdan geliştirici seçeneklerini aktive edip "oem kilidini açma" seçeneğini açtım. Daha sonra "mi kilit açma durumu" seçeneğine gelip hesabımı ekledim. Bilgisayara indirdiğim mi unlock tool'u açıp hesabımı girdiğimde bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim?

Bir de şunu sormak istiyorum; yardımlarınızdan sonra bu aşamayı geçtiğimi varsayarsak okuduklarımdan anladığım kadarıyla Xiaomi belli bir gün bekleme süresi veriyormuş. Yani hemen telefon unlock olmuyor. Bilgilerim o bekleme süresi bitip yeniden denediğimde ve unlock olduğunda mı gidecek yoksa ben programa girdim ve unlock yapmaya çalıştım ancak bana "x gün beklemelisin" şeklinde uyarı geldi. Buna rağmen bilgilerim gider mi?

Yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merhaba,

Telefonda bootloader kilidini açmak istiyorum.

Cihazdan geliştirici seçeneklerini aktive edip "oem kilidini açma" seçeneğini açtım. Daha sonra "mi kilit açma durumu" seçeneğine gelip hesabımı ekledim. Bilgisayara indirdiğim mi unlock tool'u açıp hesabımı girdiğimde bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim?

Bir de şunu sormak istiyorum; yardımlarınızdan sonra bu aşamayı geçtiğimi varsayarsak okuduklarımdan anladığım kadarıyla Xiaomi belli bir gün bekleme süresi veriyormuş. Yani hemen telefon unlock olmuyor. Bilgilerim o bekleme süresi bitip yeniden denediğimde ve unlock olduğunda mı gidecek yoksa ben programa girdim ve unlock yapmaya çalıştım ancak bana "x gün beklemelisin" şeklinde uyarı geldi. Buna rağmen bilgilerim gider mi?

Yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koyulaştırdığım yer de cevabı vermişsin Yes~~

Oyla:

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki, teşekkürler. İlk sorunumu da çözebilirsem inşallah sıkıntısız bir şekilde bootloader kilidini açabilmiş olacağım :)

Oyla:

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Account application area query failed" hatasıyla ilgili yardımcı olabilecek var mıdır?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkür ederim admin'im. Bu işimi gördü. 71 saat bekleme süresi verdi. Gayet iyi :)
Rica ederim hocam. Aslında ben hesabınız eski olduğu için size hiç süre de vermez tahmin ediyordum ama vermiş... Neyse 72 saat yine iyi bir süre sayılır :)

Oyla:
Üst Alt