Yardım POCO arayüzü MIUI çevrilebilir mi?

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Yedek telefon olarak X3 pro aldım ama poco arayüzünü hiç beğenmedim. Tüm uygulamaları görmek için yukarı kaldırma falan bana göre değil. Bunu normal miui arayüzüne çevirmek mümkün mü? Cihazım yurtiçi ve bootloader kilidi pazartesi açılacak

HsyDmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Play Store dan launcher indirip kullanabilirsiniz

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Play Store dan launcher indirip kullanabilirsiniz
Hocam onlar da orijinal launcher kadar hızlı olmuyorlar ya mesela bir uygulamadan dönerken falan bekletiyorlar bazen. Eu rom kuracağım acaba onda ayar var mıdır? Mi cihazlar için uygulama listesini açma kapama vardı

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Hocam onlar da orijinal launcher kadar hızlı olmuyorlar ya mesela bir uygulamadan dönerken falan bekletiyorlar bazen. Eu rom kuracağım acaba onda ayar var mıdır? Mi cihazlar için uygulama listesini açma kapama vardı

EU romda direk MIUI launcher bulunuyor, geliştiricinin mesajını kontrol edebilirsiniz. Reklamsız ve en stabil çalışan romdur, farklı romlar denemeden kendi arayüzüyle kullanmak istiyorsanız tek ihtiyacınız olan rom bu diyebilirim.

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU romda direk MIUI launcher bulunuyor, geliştiricinin mesajını kontrol edebilirsiniz. Reklamsız ve en stabil çalışan romdur, farklı romlar denemeden kendi arayüzüyle kullanmak istiyorsanız tek ihtiyacınız olan rom bu diyebilirim.
Teşekkür ederim

ErenRyzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 13C
Konular
11
Yedek telefon olarak X3 pro aldım ama poco arayüzünü hiç beğenmedim. Tüm uygulamaları görmek için yukarı kaldırma falan bana göre değil. Bunu normal miui arayüzüne çevirmek mümkün mü? Cihazım yurtiçi ve bootloader kilidi pazartesi açılacak
ana ekrandayken boş bir yere basılı tutun ayarlar logosuna basın ana ekran kısmına basıp klasiğe basın ve artık bütün uygulamalar ana ekranda simgeler için paket indirebilirsiniz

Üst Alt