honor play diyordum hep 2350 tlye düşmüştü dün poco bende aldım hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hocam . Sorunsuz , sıkıntısız , uzun ömürlü bir şekilde kullanmanız dileği ile
Aşağıya Ekran Koruyucu Önerimi bırakıyorum.
Tabii ki buyrun:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulaması gayet kolay. Evde kendim herhangi bir gözlük bezi yardımı ile uyguladım ve herhangi bir hava kabarcığı oluşmadı. Dokunmatik hissiyatıda gayet iyi. Kırılmaz ekrana göre daha ince olduğundan telefon estetiğini bozmuyor ve pek kirlenmiyor.
2 aydır sorunsuz kullanıyorum. 5-6 kez telefonu düşürmeme karşın çizik, çatlak , kırık oluşmadı. Çok memnunum .
Forumda bu önerimden yola çıkarak ürünü satın alıp kullanan arkadaşlarda mevcut ve üründen memnunlar.
Nano Ekran Koruyucular, Tamperli(Kırılmaz) ekran koruyuculara göre daha ince olduğundan telefon estetiğini bozmuyor.
Ekranı tam kaplayan koruyucu ekranlar (3d/5d) kılıfla beraber kullanımlarda uyumsuzluklara yol açabiliyor ve kalın olmaları sebebiyle telefon estetiğini bozuyor.
Kenarlarda kılıfla kullanabilmek adına çok az göze batmayan boşluk kalıyor.
Darbeyi emen yapısı ve Tamperli Ekran Koruyuculara göre kırılma oranı çok düşük olması sebebiyle ömrü uzun.
Üzerinde pek parmak izi bırakmadığından temiz bir kullanım sağlıyor.
Uygulaması ise gayet kolay. Evde herhangi bir gözlük bezi yardımı ile uyguladım ve herhangi bir hava kabarcığı oluşmadı. Dokunmatik hissiyatıda çok iyi .
Ürün fiyatı çok makul ve Yorumlardanda görüleceği üzere memnuniyet yüksek seviyede.