Yardım Poco X3 Nfc Eu 12.0.9 Rom Sonrasi̇ Bluetooth Hatası

jackz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Pocco x3 NFC
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU ROM 12.0.9
Telefon Modeli
POCCO x3 nfc
Bootloader Kilidi
Açık
hocam oncelikle merhaba bugun yardiminizla eu rom ve cy kernel indirmistim ve sonradan farkettim Bluetooth calismiyor telefona tum uygulamalari yukledim yaklaşık 90 gb uygulama yukledim format atmak istemiyorum bidaha Bluetooth açıyorum Bluetooth amblemin ustunde Açılıyor yaziyor hemen geri kapanıyor hic bir turlu acamiyorum telefonu kurarken konum izinleri Bluetooth izinleri vs bunların izin tik ini kaldirdim haberiniz olsun diye söyledim bununla bir ilgisi olabilir mi ve suan ne yapmalıyım yardim ederseniz cok memnun olurum teşekkürler

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
hocam oncelikle merhaba bugun yardiminizla eu rom ve cy kernel indirmistim ve sonradan farkettim Bluetooth calismiyor telefona tum uygulamalari yukledim yaklaşık 90 gb uygulama yukledim format atmak istemiyorum bidaha Bluetooth açıyorum Bluetooth amblemin ustunde Açılıyor yaziyor hemen geri kapanıyor hic bir turlu acamiyorum telefonu kurarken konum izinleri Bluetooth izinleri vs bunların izin tik ini kaldirdim haberiniz olsun diye söyledim bununla bir ilgisi olabilir mi ve suan ne yapmalıyım yardim ederseniz cok memnun olurum teşekkürler
O izinleri vermeseniz de kurulum sonrası izinleri elle ayarlayabiliyorsunuz, ondan kaynaklı olduğunu sanmam. Kernel kaynaklı olabilir. Romu, cihaza sıfırlama yapmadan yeniden kurun, kerneli siler. Eğer düzelirse, kernel yüklemeden devam edersiniz.

Oyla:

jackz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Pocco x3 NFC
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O izinleri vermeseniz de kurulum sonrası izinleri elle ayarlayabiliyorsunuz, ondan kaynaklı olduğunu sanmam. Kernel kaynaklı olabilir. Romu, cihaza sıfırlama yapmadan yeniden kurun, kerneli siler. Eğer düzelirse, kernel yüklemeden devam edersiniz.
romla kerneli bu forumdaki paylasimdan aldim dandik olcani sanmıyorum o dediginiz islemide bilmiyorum hic

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
romla kerneli bu forumdaki paylasimdan aldim dandik olcani sanmıyorum o dediginiz islemide bilmiyorum hic
Dediğim işlemi bilmiyorsunuz ama rom ve kernel mi yüklediniz? Yüklediğiniz romu, kerneli yüklemeden yeniden yükleyeceksiniz bu kadar.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
hocam sadece rom u kurdum hic bisi olmadi
duzelmedi
O zaman kernel kurmadan sıfırdan temiz kurulum yapmayı deneyin. Eğer romun konusunda, kurulum sonrası hatalarda bu yoksa, sıfırdan kurulum çözüm olacaktır.

Oyla:

jackz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Pocco x3 NFC
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KESİN ÇÖZÜMÜ ROM VE CY KERNELİ TEKRAR YÜKLEDİM SORUN TAMAMEN DÜZELDİ

Oyla:

baki04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
2
Magisk kurmuş muydunuz acaba? Bende de aynı sorun olmuştu sıkıntı magisktenmiş birkaç kere rom+kernel+magisk yükleyince düzelmişti.

Oyla:
Üst Alt