Sohbet Pocco X3 alacağım?

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Arkadaşlar selamün aleyküm öncelikle.
Konunun yeri burası mı bilmiyorum. En uygun yer burası gibi geldi :) yanlış ise uyarılabilir oraya açarım..

Eşimde note 6 pro bende de emektar Mı Max 2 var . Max 2 nin ekranı muazzam büyük ve en sevdiğim ekran türü çok çok memnunum.. Bu ekran genişlik büyüklüğünde TLF artık piyasada yok maalesef. Genelde hep uzun ince türdeler. Max 2 den de hala daha aşırı memnunum yalan yok. 3 sene oldu. Çok hafif donmalar yapıyor arada . Hala daha kullanmaya devam edeyim mi onu da bilemedim şuan. Ve bir de 2 kez ekran değişti. Şuan ekran gün ışığında hiç yetmiyormus gibi geliyor parlaklık mı azalmaya başladı anlamadım..

Şimdi asıl konuyla gelelim . Biz eşimle beraber TLF ları değiştirmek istiyoruz.
Ve 3000 + 3000 lira falan limit koyduk maddi durumlar anca buna el veriyor.

Bu bağlamda Xiaomi TLF lar içinde en iyi alternatif sizce Pocco X3 mı olur ? Yoksa onun yerine su modeli al diyebileceğiniz başka bir şey de önerir misiniz ?

En önemli isteğimiz telefonunkamerasının güzel olması bu arada alacağımız TLF nun.
Ben Kendi adıma ekranı büyük istiyorum bir de. Pocco x 3 bu konuda tatmin ediyor mu ?

Bir de 64 GB ile 128 gibi arasında donanımla alakalı hiç bir fark yok değil mi ? Bellek dışında.

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Poco X3 üzmez bence.Yurtdışı cihaz ise 2bin liralarda.64-128 arası bellek harici donanım farkı yok.Mi 9t de bakabilirsiniz ekran çentiksiz.

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco X3 üzmez bence.Yurtdışı cihaz ise 2bin liralarda.64-128 arası bellek harici donanım farkı yok.Mi 9t de bakabilirsiniz ekran çentiksiz.
Anladım hocam 64 gb lik 250 tl daha ucuz şuan trendyol . Hb vs de. o daha mantıklı gibi . ni9t ekran küçük olduğu için düşünmedim hiç :)

Bu arada yurt dışı cihaz dediğiniz yurt dışından biz getirdiğimiz de mi diyorsunuz ?
Ben direkt Hb, gg , Trend gibi bir yerden alacağım da

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Anladım hocam 64 gb lik 250 tl daha ucuz şuan trendyol . Hb vs de. o daha mantıklı gibi . ni9t ekran küçük olduğu için düşünmedim hiç :)

Bu arada yurt dışı cihaz dediğiniz yurt dışından biz getirdiğimiz de mi diyorsunuz ?
Ben direkt Hb, gg , Trend gibi bir yerden alacağım da
Telefoncular imei kaydedilmemiş telefon satıyorlar.Siz imeini daha sonra telefoncuya kaydettiriyorsunuz.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
hocam valla note 9 pro da kullandim poco x3 de iksinide y.disi aldim
9 pro ROM konusundan ekran suresi konusunda delirtti beni en son endonezya romu vs bisiler stabil gidiyordu sattim

poco X3 aldim 120Hz actim benzinli gibi icti pili gibi 5 saat ekran suresi aldim oyun bile yokken sonra 60hz ile 10 saat ekran suresi aldim 1.5 bekleme dahil.ozelligi cok bir anlami kalmadi ust hoparlor olayi guzel onun disinda global stabil tr romu note 9 proya gore daha hizli daha stabil pil.suresi veriyor ve root bile.yapmadim hic bisi silmeden tek sorunu 120hz yapmislar pili iciyor onun disinda herseyi ile cok iyi telefon

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
hocam valla note 9 pro da kullandim poco x3 de iksinide y.disi aldim
9 pro ROM konusundan ekran suresi konusunda delirtti beni en son endonezya romu vs bisiler stabil gidiyordu sattim

poco X3 aldim 120Hz actim benzinli gibi icti pili gibi 5 saat ekran suresi aldim oyun bile yokken sonra 60hz ile 10 saat ekran suresi aldim 1.5 bekleme dahil.ozelligi cok bir anlami kalmadi ust hoparlor olayi guzel onun disinda global stabil tr romu note 9 proya gore daha hizli daha stabil pil.suresi veriyor ve root bile.yapmadim hic bisi silmeden tek sorunu 120hz yapmislar pili iciyor onun disinda herseyi ile cok iyi telefon
Teşekkür ettim hocam yorumların için. Almaya karar verdik o zaman. 120 Hz değilde 90 Hz kullanırız olmadı :)
Kamera performansı nasıl bı arada note 9 oto ya göre veya kullandıklarınıza göre .

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
kamera konusunda ikiside cok yakin ama bi tık poco önde gibi ön kamera pocoda daha iyi gcam ile daha iyi oluyor sarj olarak poco daha hizli sarj oluyor 33W destegi var daha iyi performans ve ekran suresi var daha stabil hizli ısınma vs yok hoparlör olarak cok iyi cift olması ekranlari ayni zaten pocoda ön kamera deligi birazdaha kucuk kamera goze batmiyor
valla pocoyu aldim ne rootladim ne rom yukledim asagidaki gibi ekran suresi veriyor 60hz da bu sekilde ama 120hz dada 6 8 saat arasi veriyor oyun oynasan biri degilim 60hz hiz bana yetiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Alıyorum galiba hocam yarın inşallah bunu. Eşimle bana bakalım. Yorumların çok güzel cuk oturdu vallahi baya aydınlandjm kamera 9 dan iyi de çok iyi benin için teşekkürler.

Peki 120 Hz ile 60 Hz arasında gerçekten fark var mı ?

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Alıyorum galiba hocam yarın inşallah bunu. Eşimle bana bakalım. Yorumların çok güzel cuk oturdu vallahi baya aydınlandjm kamera 9 dan iyi de çok iyi benin için teşekkürler.

rutin oyunsuz sosyal medya video izleme vs gibi cok oyle dunya deniz hic fark yok tel zaten hizli wifi hizliysa baya akici 60hz da ekran

120HZ oyunda iyidir onuda deneyimlemedim oyun oynayan biri degilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he bu arada bendeki cihaz 3 aylik birinden aldim :) adam deli gibi pugc oyunu oynamis ben cihazi almaua gittihimde pil bolumune girdim 5 saat 20 dakika pugc oyunu oynamis gozukuyordu :) yani cihazi baya kullanmis bir suru oyun yukluydu ona ragmen bu ekran surelerini vermesi beni cok mutlu etti baya tereddut etmistim. 9 pro yuda sifir almistim 1 hafta 6 saat 7 saat verdi duzelir dedim.duzelmedi tam 9 tane rom denedim en son en donezya romunda 8 9 saat alabilmistim sifir rootlu google uygulamalari vs olmamasina ragmen.

pocoya bootloader kilidi acip root atip gereksizleri kaldirinca daha iyi sonuc alicagimi dusunuyorum

akra kapak kemik pilastik pocoda cam degil video falan izlerken ufak ufak bas tiz veriuor arka tarafta sanki mini eko hoparlor var gibi biraz yadirgadim sonradan alistim hatta hosuma gitmeye basladi suan. sonradan arastirdim oda bi ozelligiymis oyumlarda his versin diye yapmislar :)

note 9 pro daki gibi kamera tozlanma sensor vs gibi kronik hic bisi gormedim

kutudan cikan kilif cok super baya teli kapliyor note 9 daki gibi ince dandik bisi degil

Son düzenleme:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Valla hocam memnun kalacağımıza eminim artık eşimle beraber.
Benim tek derdim artık mı Max 2 nin geniş ekranından poco ya geçince yadirgiyacam galiba ozleyecem maax 2 yi. Hoparlör sesini herkes övüyor ciddi anlamda en çok merak ettiğim o.

Bende inşallah alırsak. Kendi TLF numa robot atacam. Robot ki cihazda ki gcam çağ atlatıyor TLF na. Suan ki max 2 deki gcam ile stok kamerası arasında dağlar var yani :)

Üst Alt