Sohbet Plazma Bağışı

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
1.5 ay once covid 19 tesbit edildi babamla bende 20 gun evde karantinada kaldik cok sukur agir gecmedi sadece ben 1 hafta tat koku alamadim yedigim yemekten vs sonra duzeldi sonra babam birine plazma kan diye bagis yapti 1 ayda 3 kere bagis yapilabiliyormus 10 gun arayla bende 2 gun sonra babamin arkadasinin babasina bagis yaptim 10 gecti aradan tekar bagis yapmaya gittim kan degerim dusuk ciktigi icin almadilar 1 hafta sonra tekrar gidicem bagis yapmaya lutfen aranizda covid 19 olupta iylesen varsa plazma kan bagisi yapin ben bagis yaparken doktor cok az sayida bagis var ve bu kani bekleyen yuzbinlerce insan var dedi
Bagis yaparken bana bir hayir duasi etsin yeter dedim ben bu mesele kisi meselesi degil ulke meselesi bunu hep birlikte atlaticaz.

Babamin 2 belgesi var benim 1 :) 3 yapicaz insallah allah kimseye bu hastaligi bulastirmasin.

(Bu plazma isini frsata cevirenler allah'ından bulsun)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 20200916_200029.jpg
    20200916_200029.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 8
  • 20200916_200132.jpg
    20200916_200132.jpg
    1.002,6 KB · Görüntüleme: 8

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
1.5 ay once covid 19 tesbit edildi babamla bende 20 gun evde karantinada kaldik cok sukur agir gecmedi sadece ben 1 hafta tat koku alamadim yedigim yemekten vs sonra duzeldi sonra babam birine plazma kan diye bagis yapti 1 ayda 3 kere bagis yapilabiliyormus 10 gun arayla bende 2 gun sonra babamin arkadasinin babasina bagis yaptim 10 gecti aradan tekar bagis yapmaya gittim kan degerim dusuk ciktigi icin almadilar 1 hafta sonra tekrar gidicem bagis yapmaya lutfen aranizda covid 19 olupta iylesen varsa plazma kan bagisi yapin ben bagis yaparken doktor cok az sayida bagis var ve bu kani bekleyen yuzbinlerce insan var dedi
Bagis yaparken bana bir hayir duasi etsin yeter dedim ben bu mesele kisi meselesi degil ulke meselesi bunu hep birlikte atlaticaz.

Babamin 2 belgesi var benim 1 :) 3 yapicaz insallah allah kimseye bu hastaligi bulastirmasin.

(Bu plazma isini frsata cevirenler allah'ından bulsun)

Bu güzel davranışınız için sizi ve babanızı canıgönülden kutluyorum
Bu vesile ile covid i atlatan diğer vatandaşlarımızın da plazma bağışında bulunmalarını rica ediyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güzel davranışınız için sizi ve babanızı canıgönülden kutluyorum
Bu vesile ile covid i atlatan diğer vatandaşlarımızın da plazma bağışında bulunmalarını rica ediyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim.

Muhammedemin06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mami0666
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Meslek
Elektronik
Konular
3
Çok güzel ve anlayışlı bir davranış insanı yaşat ki devlet yaşasın tebrik ediyorum her insanın böyle düşüncede olmasını temenni ediyorum maskemizi ve tedbirimizi de bırakmayıp kendimiz dışında başka insanları da düşünmemiz lazım.

Üst Alt