Soru Play store uygulama sorunu

Levosier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 11.0.6
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Uygulamaya güncelleme gelince güncelleme yapamıyorum bir sorun çıktı diyor, silip tekrar yüklemeye çalışınca da aynı uyarı. Ama şuan sadece 2 uygulamada oluyor(diğerlerinde sorun yok) . Play store da uygulamaya girince sadece resimlerin olduğu yer var yorumlar falan yok yani. Apk yüklüyorum güncelleme gelince yine aynı olay

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Play store nin verilerini temizlemeyi deneyin.

Oyla:

r00t.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
Uygulamaya güncelleme gelince güncelleme yapamıyorum bir sorun çıktı diyor, silip tekrar yüklemeye çalışınca da aynı uyarı. Ama şuan sadece 2 uygulamada oluyor(diğerlerinde sorun yok) . Play store da uygulamaya girince sadece resimlerin olduğu yer var yorumlar falan yok yani. Apk yüklüyorum güncelleme gelince yine aynı olay
Güncelleme yaparken çıkan hatayı veya mesajı tam olarak yazar mısınız? Hangi uygulamalarda bu sorun oluyor? Sorun çıkaran uygulamaları güncelleştirmeyi denediğinizde tam olarak ne oluyor? Google Play Store güncel mi?

Oyla:

Levosier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme yaparken çıkan hatayı veya mesajı tam olarak yazar mısınız? Hangi uygulamalarda bu sorun oluyor? Sorun çıkaran uygulamaları güncelleştirmeyi denediğinizde tam olarak ne oluyor? Google Play Store güncel mi?
Aldığım mesaj "bir sorun oluştu. Tekrar deneyiniz" saniyelik bir uyarı hızlı hızlı yükle butonuma basabiliyorum ve her seferinde bu çıkıyor. Şuan wild rift ve Microsoft teams uygulamalarında çıktı. Sorun uygulamalara güncelleme geldiğinde ortaya çıktı, güncelle dediğimde sorun oluşuyordu silip yüklemeyi denediğimde de aynı sorun devam ettiği için yükleyemiyordum. İnternetten apklarını yükledim ama yeni güncelleme geldiğinde play storedan yine güncelleyemiyorum aynı hata. Play store sürümü de 23.6.13-21. Ve normalde yorumların ve başka uygulama önerilerinin bulunması gereken kısımda bomboş

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-14-09-42-30-787_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2021-01-14-09-42-30-787_com.android.vending.jpg
    233,8 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:
Üst Alt