Yardım Play store problemi

4ristocrat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 5 64 GB
Konular
2
Merhaba Mi6 cihazını kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntım var Play store'da olması(Netflix, Sweatcoin) gereken bazı uygulamalar yok bende apk indirmek için tarayıcıyı açıyorum. Uygulamanın play store linki geliyor tıklayınca play store'a yinlendiriyor ve play store da yükle yerinde "! Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor" yazısı geliyor.
Acaba cihazın play store ülkesi falan farklımı görünüyor. Bilen varsa bi aydınlatsın lütfen.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Merhaba Mi6 cihazını kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntım var Play store'da olması(Netflix, Sweatcoin) gereken bazı uygulamalar yok bende apk indirmek için tarayıcıyı açıyorum. Uygulamanın play store linki geliyor tıklayınca play store'a yinlendiriyor ve play store da yükle yerinde "! Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor" yazısı geliyor.
Acaba cihazın play store ülkesi falan farklımı görünüyor. Bilen varsa bi aydınlatsın lütfen.

Playstore Lisanslı görünmeyince veya Cihazda Root var ise; bu şekilde ulaşamayabiliyorsunuz hocam Netflix gibi uygulamalara. Drm olayı yüzünden, Rootlu veya Lisanssız cihazlara kurulum engellenmeye çalışılıyor.

Ben Epic ve Miui Pro romlarda bu soruna rastlamadım Magisk root ile. Diğer Romlarda nedir durum bilmiyorum.

Oyla:

4ristocrat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 5 64 GB
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Playstore Lisanslı görünmeyince veya Cihazda Root var ise; bu şekilde ulaşamayabiliyorsunuz hocam Netflix gibi uygulamalara. Drm olayı yüzünden, Rootlu veya Lisanssız cihazlara kurulum engellenmeye çalışılıyor.

Ben Epic ve Miui Pro romlarda bu soruna rastlamadım Magisk root ile. Diğer Romlarda nedir durum bilmiyorum.

Hocam ben root olaylarını bilmiyorum. Teli miui Tr den aldım aldığım gibi kullandım extra herhangi bişi yüklemedim. Şuanki android ve miui sürümü /// Android 7.1.1 NMF26X //// MIUI global 9.0.2.0 Kararlı (NCAMIEI) ///

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Global Stabil rom kullanmadığım için nasıl çözülür bir bilgim yok, Farklı rom kurmadan.

Şuan için Apkmirror sitesinden istediğiniz uygulamayı indirip kurabilirsiniz, sorunu çözene kadar.

Link:

Oyla:
Üst Alt