- Adım
- Asad
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 22
Merhaba dostlar, 7 aydır Xiaomi Mi 9T kullanıyorum. Cihaz Root'lu diğil, Bootloader kapalı, şu anda kullandığım ROM sürümü EEA 11.0.5.0(QFJEUXM). Sorunum Play store'un arkaplan da indirme yapmaması. Misal CoD Mobile'ı indir dedim indiriyor o sırada ben de Netflix izlemeye veya sosyal medyada falan gezinmeye gidiyorum. İndirme işlemi arkaplan da devam ediyor bir süre keçdikden sonra(30-40 dk) indirme aniden duruyor, bunu da hiç bir bildirim falan göstermeden yapıyor, kontrol etmesem fark etmeyeceğim bile. Bu gün iki kez CoD Mobile'ı indirmeye çalışdım birinde 60%'da diğerinde 71%'de durdu. İndirmenin durduğunu fark edib Play Store'a girmeğe çalışdığımda uygulamanın CoD Mobile sayfasından diğilde sıfırdan ilk açılışda açılır gibi açıldığını fark etdim. Bundan uygulamanın(Play Store) arka planda 30-40 dk'dan fazla çalışmadığını anlıyorum, indirme yapıyor olsa bile. Bu sorun cihazı aldığımdan beridir var, fakat 1-2 ay öncesine kadar internet hızım 70 mbit/s civarında olduğundan, boyutu büyük bir uygulama bile indirsem bir kaç dk da indirme tamamlanıyor Play Store'un arkaplan da çalışmasına ihtiyaç olmuyordu. Bu yüzden çok da problem etmiyordum önceleri, şimdi internet hızım eskiye nazaran düşük olduğundan bu durum baya can sıkıyor. Play store'da indirme işlemi sırasında cihazı kilitlersem daha kısa bir sürede 10 dk gibi arkaplan da çalışmayı durduruyor. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mıdır?