Rom PixelOS - OFFICIAL | Android 12L

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

PixelOS - OFFICIAL | Android 12L.

-AOSP Stock rom şeklinde bir rom.
-Pil ve stabilite oldukça iyi.
-F2FS ve EROFS Sıkıştırma Desteği (Sorunsuz kurulum için aşağıda verdiğim twrp ile yüklemeniz gerek. Normal twrp ile yüklerken hata alırsınız)
-Standart A12 Arayüzü.
-Kendi içinde özelleştirme menüsü yok.
-Custom rom hissi vermesin, aosp olsun stock rom gibi hissettirsin diyenler için.
-Genel performans gayet iyi. Zaten tertemiz rom.
-Verdiğim twrp Android 12 şifrelemesini çözebiliyor, DFE flashlamanıza gerek yok.

-Stock Android 12 olduğu için ekran görüntüleri eklemiyorum.

Son sürüm indirme linki:

Eski sürümler için Sourceforge sayfası:

Kullanmanız gereken Twrp:
Recovery - A12 Şifrelemeyen TWRP 3.6.2+ Unofficial

Firmware:

Magisk:

Linkini verdiğim twrp dışında başka bir twrp kullanmayın, hata alırsınız. Verdiğim twrp'yi mevcut twrpniz üzerinden kurabilirsiniz. (İnstall - İmaj Yükle'yi seçip, çıkan ekranda twrp dosyasını seçin ve recovery olarak yükleme işlemini yapın. ADB üzerinden de kurabilirsiniz.

-Dosyaları telefona atın, Wipe kısmına girin, advance wipe diyin. Sistem, Data, Dalvik Cache ve Cache'yi seçip wipe yapın.
-Ana menüden reboot kısmına girin, recovery seçerek cihazı twrp modunda yeniden başlatın.
-Twrp açıldığında install kısmından önce Firmware sonra Rom dosyasını ve root isteyip istemediğinize bağlı olarak Magisk yükleyin.
-İşlem bittikten sonra ana menüye dönün, wipe kısmına girin, format data'yı seçin. Çıka nekranda yes yazıp foramt data işlemini başlatın.
-İşlem bittikten sonra cihazınızı açabilirsiniz. Rom kurulmuştur.

Verdiğim twrp dışındabaşka bir twrp kullanmanız fail ile sonuçlanacaktır, yüklense dahi büyük ihtimalle bootloopa düşecektir.

Stabil ve oldukça başarılı bir rom, standart android 12 arayüzü. Özel modlar, kişiselleştirme secenekleri vs. yok tamamıyla Pixel cihazlarında ki stock romlar ile aynı.
Bu nedenle oldukça hafif bir rom. Şarj performansı iyi. Eğer illa kişiselleştirme istiyorum derseniz şu konumdan yardım alabilirsiniz.
Rehber - Aosp Romlar İçin Özelleştirme Methodları - Android 12

Yanlış yapılan işlemlerden, oluşabilecek zararlardan şahsım ve ya Miui Türkiye sorumlu tutulamaz. İşlemleri yapmak tamamen kullanıcının tercihi ve sorumluluğudur. Olumsuz bir durumda elimden geldiğince yardımda bulunurum ancak sorumluluk kullanıcıdadır.

Üst Alt