Yardım PixelOS LSPosed bildirimi var ancak açmaya çalışınca çöküyor

ilkersezer09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker Sezer
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Merhabalar Redmi Note 12 Pro 5G modelli cihazıma çok ağır çalıştığı ve oyunlarda ekran yenileme hızımı kısıtlıyor diye PixelOS ve Magisk kurdum. Magisk'e eklediğim ReVanced Youtube ve Zygisk-detach gibi modüller başarı ile çalışmasına rağmen LSPosed modülü çalışmıyor, modül son sürüm ve bildirim çubunda aktif olarak gözüküyor fakat bildirime basınca Shell çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve telefon donuyor bir süre. Bu problemi yaşayan var mı aranızda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Ek olarak bu konudan sonra istek gelirse PixelOS'i Redmi Note 12 Pro 5G modeline kurmak için bir rehber açabilirim internette bu cihaza çok fazla rom yada recovery gibi kaynaklar yok eldekilerle yardımcı olmak isterim :)

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhabalar Redmi Note 12 Pro 5G modelli cihazıma çok ağır çalıştığı ve oyunlarda ekran yenileme hızımı kısıtlıyor diye PixelOS ve Magisk kurdum. Magisk'e eklediğim ReVanced Youtube ve Zygisk-detach gibi modüller başarı ile çalışmasına rağmen LSPosed modülü çalışmıyor, modül son sürüm ve bildirim çubunda aktif olarak gözüküyor fakat bildirime basınca Shell çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve telefon donuyor bir süre. Bu problemi yaşayan var mı aranızda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Ek olarak bu konudan sonra istek gelirse PixelOS'i Redmi Note 12 Pro 5G modeline kurmak için bir rehber açabilirim internette bu cihaza çok fazla rom yada recovery gibi kaynaklar yok eldekilerle yardımcı olmak isterim :)
Hangi zygisk dosyasını yüklediniz? Bir de markette lsposed uygulaması var. Onunla açmayı deneyin

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4

Mi 13T için var mı acaba pixelOS ?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Kendi Github hesabından indirdim Zygisk-LSPosed 7024 diyor
Zygisk next dener misin hocam
Mevcuttakini kaldırıp cihazı yeniden başlat ve bunu yükleyip tekrar yeniden başlat

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Merhaba. Cihaz android 14 ve üstü ise şu lsposed uygulamasını kullanın;

ilkersezer09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker Sezer
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zygisk next dener misin hocam
Mevcuttakini kaldırıp cihazı yeniden başlat ve bunu yükleyip tekrar yeniden başlat

Hocam bu sürüm işe yaramadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Cihaz android 14 ve üstü ise şu lsposed uygulamasını kullanın;

Bu sürüm çalıştı hocam. Teşekkürler ilgileriniz için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 13T için var mı acaba pixelOS ?
Hocam büyük ihtimal yok ama model adı nedir ?
Mesela: Redmi note 8 Pro (begonia) gibimsi

Üst Alt