Yardım Pixel Vb AOSP Kamera Sorunu

efeturkcan33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi Note 3&Mi 9T
Konular
7
Arkadaşlar pixel veya diğer aosp romlarda porte modu 48 MP modu yani kısacası stock kamera uygulaması gibi kamerayi kullanabilir miyiz ? Aosp Rom kullanmak istiyorum ama bu yüzden kullanmıyorum

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
ANXCamera kamera modülü stock kamera uygulamasını custom romlara kurmanı sağlıyor, ama 48 mp çalışmıyor zaten gerçek 48 mp değil :)

Oyla:

efeturkcan33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi Note 3&Mi 9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ANXCamera kamera modülü stock kamera uygulamasını custom romlara kurmanı sağlıyor, ama 48 mp çalışmıyor zaten gerçek 48 mp değil :)
Yani ben şimdi mesela pixel experince romunu kurup bu modülü kurduğum da MIUI deki kamera uygulamasının aynısı oluyor öyle mi hocam ?

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Yani ben şimdi mesela pixel experince romunu kurup bu modülü kurduğum da MIUI deki kamera uygulamasının aynısı oluyor öyle mi hocam ?
Aynen öyle sadece 48mp çalışmıyor diğer bütün özellikler çalışıyor (ayrıca stock uygulamada olmayan birkaç ekstra özellik de var).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an ben Pixel Experience'dayım modülü de kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Merhaba hocam. Google kamera kurduğunuzda, hdr+ ile redmi note 7 nin 48mp kamerasından daha kaliteli resimler çekebilirsiniz. 48mp nin ahım şahım bir farkı yok. Benim tavsiyem stock kamera yerine kendinize uygun google kamera aramanız.

Oyla:
Üst Alt