E extralifex Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Fevzi Cihazım REDMİ NOTE 7 Yaş 27 Konum Ankara Katılım 21 Ocak 2016 Konular 35 Mesajlar 96 Tepkime puanı 15 Puanları 8 13 Eylül 2019 #1 Pixel rom kullanıyorum ve batarya performansı gün geçtikçe daha kötü oluyor tavsiyeniz varmı neler yapabilirim
Pixel rom kullanıyorum ve batarya performansı gün geçtikçe daha kötü oluyor tavsiyeniz varmı neler yapabilirim
cohci52 Destek Ekibi Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım hüseyin Cihazım Redmi Note 7 Meslek Güvenlik Yaş 43 Konum Fatsa Katılım 11 Aralık 2017 Konular 209 Mesajlar 5.066 Tepkime puanı 20.033 Puanları 338 14 Eylül 2019 #2 Kernel kullanmıyorsanız alttakini bir deneyin hocam.Aksine daha iyi batarya süresi son sürümün. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Kernel kullanmıyorsanız alttakini bir deneyin hocam.Aksine daha iyi batarya süresi son sürümün. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi