Yardım Pixel Experince'den Stock Roma Geçince IMEI Silindi

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Başlıktada gördüğünüz gibi imei silindi. imei atmanın bir yolu var mıdır ?
Edit:Az önce fark ettim sim kartını çıkardığım zaman imei geliyor fakat taktıktan sonra imei 0 oluyor.

Son düzenleme:

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
hocam normal twrp den kurdunuz demi pixel i
stock rom a da mi flash dan geçtiniz degil mi
yoksa yanlış birşey mi yaptınız

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam normal twrp den kurdunuz demi pixel i
stock rom a da mi flash dan geçtiniz degil mi
yoksa yanlış birşey mi yaptınız
Evet öyle yaptım. Eski twrp backupım var iş yapar mı ? Bu arada güncelleme yaptım 8.0'dan 8.1e geçtim. bu sefer hattı tanıyor imei kaybolmuyor fakat hiç çekmiyor gözüküyor ve sim kartı çıkartırsam veya uçak moduna geçersem telefon yeniden başlıyor.

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Evet öyle yaptım. Eski twrp backupım var iş yapar mı ? Bu arada güncelleme yaptım 8.0'dan 8.1e geçtim. bu sefer hattı tanıyor imei kaybolmuyor fakat hiç çekmiyor gözüküyor ve sim kartı çıkartırsam veya uçak moduna geçersem telefon yeniden başlıyor.
Hocam siz direk 8.1'i mi flash'la kurmayı deneyin olmadı twrp backup iş görür belki.

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Hocam siz direk 8.1'i mi flash'la kurmayı deneyin olmadı twrp backup iş görür belki.
En son yaptığımda depolama sorunu ortaya çıkmıştı. Bu telefon diğer kullandığım telefonlara göre kesinlikle çok zor. Hocam bir de ben backup atacağım zaman a ve b partitionu tamamen wipelamam mı gerekiyor yoksa hiç uğraşmadan mı backup yapayım ?

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
En son yaptığımda depolama sorunu ortaya çıkmıştı. Bu telefon diğer kullandığım telefonlara göre kesinlikle çok zor. Hocam bir de ben backup atacağım zaman a ve b partitionu tamamen wipelamam mı gerekiyor yoksa hiç uğraşmadan mı backup yapayım ?
Bizzat denemedim ama XDA'da okuduğum kadarıyla gerek yok. Bide restore yapınca efs kısmını seçmeyin diye bir şey okudum İMEİ efs'nı da restore edince kayboluyormuş. Aynen bu telefon baya çetin çeviz.:D

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Bizzat denemedim ama XDA'da okuduğum kadarıyla gerek yok. Bide restore yapınca efs kısmını seçmeyin diye bir şey okudum İMEİ efs'nı da restore edince kayboluyormuş. Aynen bu telefon baya çetin çeviz.:D
Hocam az önce yaptım efs de seçiliydi aynı zamanda bu pixel experiencein yedeğiymiş yeni farkettim :D kurulduktan sonra baktım ki sıkıntısız hat çalışıyordu fakat doğru deseni girmeme rağmen yanlış desen diyor şimdi. Güncel stock romu tekrardan kurmayı denicem bakalım olacak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel rom inerken wipeladım pixel experince şuan sıkıntısız çalışıyor hat düzgün imei yerinde çok ilginçleşmeye başladı olay.

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam az önce yaptım efs de seçiliydi aynı zamanda bu pixel experiencein yedeğiymiş yeni farkettim :D kurulduktan sonra baktım ki sıkıntısız hat çalışıyordu fakat doğru deseni girmeme rağmen yanlış desen diyor şimdi. Güncel stock romu tekrardan kurmayı denicem bakalım olacak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel rom inerken wipeladım pixel experince şuan sıkıntısız çalışıyor hat düzgün imei yerinde çok ilginçleşmeye başladı olay.
:D:DDesen doğrudurda sen yanlış çizmişsindir. Muhtemelen Backup yaptığın zaman farklı bir desen kullanıyordun. Dene bakalım deneme yanılma ile bir yolunu bulursun gibi.

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
:D:DDesen doğrudurda sen yanlış çizmişsindir. Muhtemelen Backup yaptığın zaman farklı bir desen kullanıyordun. Dene bakalım deneme yanılma ile bir yolunu bulursun gibi.
Hocam madem bunda imei sıkıntısız bunun ben yedeğini burdan nasıl alabilirim işi garantiye alalım olur da yine olmazsa PE kullanalım bari.

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam madem bunda imei sıkıntısız bunun ben yedeğini burdan nasıl alabilirim işi garantiye alalım olur da yine olmazsa PE kullanalım bari.
Yedeği zaten mevcut diğilmi backup olarak.
Stock Rom kurtukdan sonra İMEİ sorun çıkarırsa yine restore yap ama bu sefer system'i seçme.
Ama sorun çıkmaz gibime geliyor bu sefer:)

Oyla:
Üst Alt