Rom Pixel Experience rom'da gereksiz kasma ve donmalar

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Başlıkta da olduğu gibi gereksiz donmalar mevcut bunun bir çözüm yolu var mıdır ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Başka bir rom deneyebilirsiniz,mümkünse AOSP rom dışında. Cihazınız MTK işlemcili, MTK işlemciler AOSP romlarda pek iyi performans göstermiyor.

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir rom deneyebilirsiniz,mümkünse AOSP rom dışında. Cihazınız MTK işlemcili, MTK işlemciler AOSP romlarda pek iyi performans göstermiyor.
hangi rom önerirsiniz ? Hangi romlarda iyi performans gösteriyor

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
hangi rom önerirsiniz ? Hangi romlarda iyi performans gösteriyor
Hocam cihazınız hakkında bir deneyimim yok ancak genelde MTK işlemcili cihazlar AOSP romlarda pek işlevsel olmuyor, bu nedenle Miui tabanlı romlar tercih etmeniz daha faydanıza olacaktır. Yine de AOSP istiyorsanız dediğim gibi sizin cihazınızda herhangi bir deneyimim yok ancak eğer cihazınıza uygun crDroid, Derpfest, Evolution X romları varsa bir deneyin bu üç romu da kendi telefonumda kullandım memnundum sağlam geliştiricileri var kötü bir iş çıkaracaklarını sanmam, denemekten zarar gelmez.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bego kullanıyosun galiba. MIUI MOD 12.5.5 var santoshun. Gayet akıcı hiç kasma yok. MTK da cidden aosp iyi gitmiyor. Custom MIUI kur.

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazınız hakkında bir deneyimim yok ancak genelde MTK işlemcili cihazlar AOSP romlarda pek işlevsel olmuyor, bu nedenle Miui tabanlı romlar tercih etmeniz daha faydanıza olacaktır. Yine de AOSP istiyorsanız dediğim gibi sizin cihazınızda herhangi bir deneyimim yok ancak eğer cihazınıza uygun crDroid, Derpfest, Evolution X romları varsa bir deneyin bu üç romu da kendi telefonumda kullandım memnundum sağlam geliştiricileri var kötü bir iş çıkaracaklarını sanmam, denemekten zarar gelmez.
Cihazım için miui tabanlı mod rom bulamadım. O yüzden aosp'a mecburum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bego kullanıyosun galiba. MIUI MOD 12.5.5 var santoshun. Gayet akıcı hiç kasma yok. MTK da cidden aosp iyi gitmiyor. Custom MIUI kur.
yok merlin kullanıyorum note 9 yani, benim cihaz için güncel custom miui mod bulamadım. Eğer senin bildiğin varsa paylaşabilirsin

Pixel experience'de tek kasan yer durum çubuğu onun haricinde sorun yaşamıyorum o da büyük ihtimalle android 12 olduğundan kaynaklanıyor

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Cihazım için miui tabanlı mod rom bulamadım. O yüzden aosp'a mecburum

yok merlin kullanıyorum note 9 yani, benim cihaz için güncel custom miui mod bulamadım. Eğer senin bildiğin varsa paylaşabilirsin

Pixel experience'de tek kasan yer durum çubuğu onun haricinde sorun yaşamıyorum o da büyük ihtimalle android 12 olduğundan kaynaklanıyor
Blur var mı durum çubuğunda? Kapatınca kasması geçiyordu

Üst Alt