Rom Pixel Experience güncelleme yaptım

Tuqay012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuqay
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Merhabalar. Benim telefonumda Pixel experience yüklü. Yeni bir güncelleme gelmişti bende indirdim. Tamama tıkladıkdan sonra otomatik twrp atdı. Ne yapmam lazım?

Alperen24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
64
Merhabalar. Benim telefonumda Pixel experience yüklü. Yeni bir güncelleme gelmişti bende indirdim. Tamama tıkladıkdan sonra otomatik twrp atdı. Ne yapmam lazım?
Hocam cihazdaki güncellemeleri sadece cihazın içindeki Roma ait olan recovery ile yapabilirsiniz yeni bir güncelleme kurmak için pixel experience ınızın recovery sini kurum ve öyle güncelleme tuşuna basın sizi otomatik o recovery e atıcak ve guncellemeyi kurucaktir. iyi forumlar

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Ayrıca gelen güncellemede android sürüm yükseltmesi yapılmışsa OTA üzerinden yapılamıyor. ZIP dosyasını indirip TWRP üzerinden temiz kurulum yapmalısınız

Alperen24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
64
Ayrıca gelen güncellemede android sürüm yükseltmesi yapılmışsa OTA üzerinden yapılamıyor. ZIP dosyasını indirip TWRP üzerinden temiz kurulum yapmalısınız
Hocam pixel experience kendi recoverysi kuruluysa yapılabilir

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Benim twrp kurulu ve telefonu kendi yeniden başlatıp otomatik twrp üzerinden kuruyor. Sizin twrp yi açtığında bi işlem yapmıyorsa twrp yi değiştirin bence. Yada direkt pixelin recoveysi ile deneyin.

Üst Alt