- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Android 10 Pixel Experience FAN Edition Rom
Redmi Note 8 (20.09.12)
-Pixel Experience FAN Edition, Google apps dahil ve tüm Pixel (başlatıcısı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimation) ile aosp tabanlı bir ROM'DUR)
Rom Stabil ve Akıcıdır.Pixel Experience rom sevenler bizzat kullanmasını tavsiye ediyorum. Kendim Denemiştim ve memnun kaldım. Diğer Pixel romlara nazaran içinde özelleştirmeler mevcut birde Miui kamera ile geliyor. Deneyip Dönüş ederseniz sevinirim.
Bu Romu yükleyebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor.
Ve Cihazınızda Twrp kurulu olması gerekiyor
Kurulum:Rehber - Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...
forum.miuiturkiye.net
Ve Cihazınızda Twrp kurulu olması gerekiyor
Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-10 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
forum.miuiturkiye.net
1.Cihazı Twrp Recovery Modunda başlatın.
2.Wipe,Advenced wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage silin.
3.İnstall Bölümüne girerek Pixel Experience FAN edition zipini seçerek flaşlayın.
4.Wipe bölümüne tekrar girerek Format data yapın.(Dahili Hafızanız silinecektir.)
5.Sistemi yeniden başlatın.
6.Kurulum sihirbazını tamamlayın.
7.Keyfini çıkartın.
Konu Şablonu için aliasaf hocama teşekkür ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Son düzenleme: