Soru Pixel Experiance Plus için ANXCAMERA ve VOLTE sorunsalı

kronos_022

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Zte blade 3
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Bu güzide forumda aklıma takılan yegane sorudan biri olan bu PEX+ romlardaki volte ve vowifi eksiğini nasıl giderebilirim?

Birde ben Turktelekom kullanıyorum. Vowifi zaten yok ama volte normalde diğer romlarda kod ile veya diğer romlarda dahili olarak kullanmaktaydım.

Bu Aosp romlara VOLTE aktif etme ile ilgili kapsamlı bir şekilde nasıl ekleyebilirim?

2. olarak ANXCAMERA v171 den v190 a kadar tek tek denedim lakin PEX+ da çalıştıramadım. Ben miui romları verimli bulmuyorum ama kamerası güzel. O yüzden bunu düzgün bir şekilde kurma hakkında nacizane görüşlerinizi ve bu kardeşinizin isyanını görün istedim.

Özetle

PEX+ Q roma VOLTE nasıl aktif ederim ve ANXCAMERA nasıl kurarım?

Bonus: Ekran süresi ortamala 9 saat civarı ve mobil veri ile wifi işim gereği aynı anda açık.

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
dostum cuzPixel olarak geçen raysenlau nun pixel romunu kullanıyorum. bu romda volte de vowifi de etkin olarak kullanıyorum. ekranlarda gösterdiğim yerlerden açman gerekiyor ayrıca operatör uygulamasından da aktif etmen yetiyor vodafone da. vowifi için kablosuz arama yı aktif etmek yetiyor. volte için zaten görülüyor açılacağı yer. turk telekomdaydım daha önce naparsam yapayım olmadı. vodafone sim kartı taktığım an hepsi aktif oldu.

durum çubuğunda gözükmesi romdan roma değişiyor. mesela volte aktif bende ama sağ üst köşede yazmıyor bu romda. marco diye bir elemanın romu var. onda volte yazıyor sağ üstte.

onun haricinde ben gcam kullanıyorum gerek yok anx camera falana diye düşünüyorum. herşey google ne varsa telefonda yüklü olan. tavsiye ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kronos_022

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Zte blade 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum cuzPixel olarak geçen raysenlau nun pixel romunu kullanıyorum. bu romda volte de vowifi de etkin olarak kullanıyorum. ekranlarda gösterdiğim yerlerden açman gerekiyor ayrıca operatör uygulamasından da aktif etmen yetiyor vodafone da. vowifi için kablosuz arama yı aktif etmek yetiyor. volte için zaten görülüyor açılacağı yer. turk telekomdaydım daha önce naparsam yapayım olmadı. vodafone sim kartı taktığım an hepsi aktif oldu.

durum çubuğunda gözükmesi romdan roma değişiyor. mesela volte aktif bende ama sağ üst köşede yazmıyor bu romda. marco diye bir elemanın romu var. onda volte yazıyor sağ üstte.

onun haricinde ben gcam kullanıyorum gerek yok anx camera falana diye düşünüyorum. herşey google ne varsa telefonda yüklü olan. tavsiye ederim.

Hocam iyi guzel demissin. Teşekkür ederim. Romun linkini yada forumda varsa yine yönlendirme yapabilir misin? Vodafone hat takinca açılan bişey ttnet de nasıl açılmıyor. Rom ile alakalı hocam bence

Oyla:

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
Hocam iyi guzel demissin. Teşekkür ederim. Romun linkini yada forumda varsa yine yönlendirme yapabilir misin? Vodafone hat takinca açılan bişey ttnet de nasıl açılmıyor. Rom ile alakalı hocam bence

romla değil hat ile alakalı

Oyla:

kronos_022

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Zte blade 3
Konular
1

romla değil hat ile alakalı

Sorunu buldum. İmei den dolayı ttnette servis aktif olmuyor. Bu yüzden de telefonda sadece 4.5g kullanabiliyorum.

Oyla:

kronos_022

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Zte blade 3
Konular
1
Hocam pixel ex+ rom önerir misiniz? Beğeniyor musunuz?
Hocam ekran süresi an itibari ile 9.30 saat civarı bekleme süreside 20 saat. Ama full kullanımda bile rom teklemiyor. Tek eksiği volte ve anxcamera. Bunları sorun etmediğim için performans olsun şarj olsun cidden beni tatmin eden bir rom olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Oyunlarda ve uygulamalarda cidden akıcı ve teklemiyor. PIXEL EXPERIANCE PLUS önerebilirim

Oyla:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
83
Hocam ekran süresi an itibari ile 9.30 saat civarı bekleme süreside 20 saat. Ama full kullanımda bile rom teklemiyor. Tek eksiği volte ve anxcamera. Bunları sorun etmediğim için performans olsun şarj olsun cidden beni tatmin eden bir rom olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Oyunlarda ve uygulamalarda cidden akıcı ve teklemiyor. PIXEL EXPERIANCE PLUS önerebilirim
Volte için modül var simgesi üst kısımda gözükmüyor ama ağ kısmında gözüküyor.

Oyla:
Üst Alt