Yardım Pixel Exp. Otomatik Parlaklık Sorunu

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel exp. Son sürüm
Telefon Modeli
Redmi 5+
Bootloader Kilidi
Açık
miui de oto parlaklık harika çalışıyor qma pixel experience de hic bi ise yaramiyor. Redmi 5+ tel benim için önemli bir özellik çözümü nedir? Hiç stabil değil.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Aosp pie romlarda genelde otomatik parlaklığın stabil çalışması için; bir kaç gün otomatikteyken elle ayar yapmanız gerekmekte. Bu sayede hangi ışık koşulunda, nasıl kullandığınızı öğrenerek bir süre sonra ona göre çalışmaya başlıyor. Her cihazda bu şekilde mi bilgim yok, fakat pie sürümlerde genelde bu şekilde çalışıyor.

Oyla:

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aosp pie romlarda genelde otomatik parlaklığın stabil çalışması için; bir kaç gün otomatikteyken elle ayar yapmanız gerekmekte. Bu sayede hangi ışık koşulunda, nasıl kullandığınızı öğrenerek bir süre sonra ona göre çalışmaya başlıyor. Her cihazda bu şekilde mi bilgim yok, fakat pie sürümlerde genelde bu şekilde çalışıyor.
Kulağa mantıklı geliyor ama miui bu isi harika yaparken bu romlar neden boyle biseye ihtiyac duyuyor ki?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Kulağa mantıklı geliyor ama miui bu isi harika yaparken bu romlar neden boyle biseye ihtiyac duyuyor ki?

Çok daha güzel verim alabilmek için. Miui ortama göre ayar yaparken, aosp romlar tamamen size göre ayar yapıyor. Aslında yanlış hatırlamıyorsam aosp pie romların ekran ayarlarında, uyarlanabilir parlaklık kısmında buna dair bir açıklama vardı.

Oyla:

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok daha güzel verim alabilmek için. Miui ortama göre ayar yaparken, aosp romlar tamamen size göre ayar yapıyor. Aslında yanlış hatırlamıyorsam aosp pie romların ekran ayarlarında, uyarlanabilir parlaklık kısmında buna dair bir açıklama vardı.
Şimdi baktım aynen dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt