Çok sağol hocamArrow, reloaded, paranoid android, colt
Doğrudur ama gapps paketini kendim yükleyeceğim romlara bakmak istedimdiğerleri zaten onlar kadar iyi değil
bekleme süresinde şarjı su gibi götürüyordu paranoid ve hiç bir özelleştirme yok. Rr os Pixel romları ve havoc os evox paranoid denedim en iyisi evox rom bu net.diğerlerinin onlar kadar iyi olmadığına kesinlikle katılmıyorum. özellikle reloaded os caf tabanl olduğundan şu an piyasadaki en akıcı rom olabilir cihaz için. paranoid androidin de bu hafta sonuna kadar q5 sürümü çıkacak, o da en stabil romlardan birisi
konuyu açan arkadaş pixel arayüzlü rom istemiş ben de bu sebeple özelleştirmeli romları yazmadım. paranoidde bekleme sırasında şarj sıkıntısı var evet, o yüzden q4 sürümü yüklenmemeli bence de. q5'te fixlediğini söyledi developer bakalım doğru mubekleme süresinde şarjı su gibi götürüyordu paranoid ve hiç bir özelleştirme yok. Rr os Pixel romları ve havoc os evox paranoid denedim en iyisi evox rom bu net.
evox denemenizi tavsiye ederim burda da son sürümde bildirim sıkıntısı var 4.5 sürümünü deneyinkonuyu açan arkadaş pixel arayüzlü rom istemiş ben de bu sebeple özelleştirmeli romları yazmadım. paranoidde bekleme sırasında şarj sıkıntısı var evet, o yüzden q4 sürümü yüklenmemeli bence de. q5'te fixlediğini söyledi developer bakalım doğru mu
evox denedim de, fontlara google sans koymamışlar. sistem fontları hoşuma gitmedi hiç. magisk ile her romda yaptığım gibi birkaç farklı font flashladım ancak hiçbirinde bir türlü üstteki saatin ve başlıkların fontunu google sans yapamadım. rahatsız etti değiştirdim romuevox denemenizi tavsiye ederim burda da son sürümde bildirim sıkıntısı var 4.5 sürümünü deneyin