Soru Pixel arayüzlü ROM

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
Arkadaşlar pixel experience ve evo x harici pixel tabanını kullanan romlar varsa hangileridir?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
diğerleri zaten onlar kadar iyi değil

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
diğerlerinin onlar kadar iyi olmadığına kesinlikle katılmıyorum. özellikle reloaded os caf tabanl olduğundan şu an piyasadaki en akıcı rom olabilir cihaz için. paranoid androidin de bu hafta sonuna kadar q5 sürümü çıkacak, o da en stabil romlardan birisi

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
havocOS var benim kullandığım, özelleştirme ve akıcılık gayet iyi. şarj ise miui ile kapışamaz bence hiçbir aosp rom.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
diğerlerinin onlar kadar iyi olmadığına kesinlikle katılmıyorum. özellikle reloaded os caf tabanl olduğundan şu an piyasadaki en akıcı rom olabilir cihaz için. paranoid androidin de bu hafta sonuna kadar q5 sürümü çıkacak, o da en stabil romlardan birisi
bekleme süresinde şarjı su gibi götürüyordu paranoid ve hiç bir özelleştirme yok. Rr os Pixel romları ve havoc os evox paranoid denedim en iyisi evox rom bu net.

Oyla:

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
bekleme süresinde şarjı su gibi götürüyordu paranoid ve hiç bir özelleştirme yok. Rr os Pixel romları ve havoc os evox paranoid denedim en iyisi evox rom bu net.
konuyu açan arkadaş pixel arayüzlü rom istemiş ben de bu sebeple özelleştirmeli romları yazmadım. paranoidde bekleme sırasında şarj sıkıntısı var evet, o yüzden q4 sürümü yüklenmemeli bence de. q5'te fixlediğini söyledi developer bakalım doğru mu

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
konuyu açan arkadaş pixel arayüzlü rom istemiş ben de bu sebeple özelleştirmeli romları yazmadım. paranoidde bekleme sırasında şarj sıkıntısı var evet, o yüzden q4 sürümü yüklenmemeli bence de. q5'te fixlediğini söyledi developer bakalım doğru mu
evox denemenizi tavsiye ederim burda da son sürümde bildirim sıkıntısı var 4.5 sürümünü deneyin :)

Oyla:

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
evox denemenizi tavsiye ederim burda da son sürümde bildirim sıkıntısı var 4.5 sürümünü deneyin :)
evox denedim de, fontlara google sans koymamışlar. sistem fontları hoşuma gitmedi hiç. magisk ile her romda yaptığım gibi birkaç farklı font flashladım ancak hiçbirinde bir türlü üstteki saatin ve başlıkların fontunu google sans yapamadım. rahatsız etti değiştirdim romu :)

Oyla:
Üst Alt