- Adım
- Baran
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 6
arkadaşlar şarjım çevremdkilere göre çok az gidiyor.4k mah ve sıfır oyun oynamama rağmen. hepsiburadanın kendi mağazasından aldım.
NELER YAPMALIYIM NASIL ÇÖZEBİLİRİM?
oyun oynamama rağmen arada ısınmalar da oluyor ve böyle.lütfen kimse bana gelip süren çok zaten demesin.aynı telefon başkasında 12-13 görüyorsa, aynı bataryalı poco 12-13 görüyorsa ben oyun oynamıyorsam veya bir şey yapmıyorsam ben de görmeliyim.
dün telefondaki uygulamların whatsapp harici hepsini sildimç optimize ettim ama halen aynı.
SİYAH TEMALI FOTOLAR BENİM BEYAZLI ARKADAŞIN.
gps bluetooth wifi bile açık değil.
BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA ANLAŞILAMADIM. BAŞKASI AYNI ŞEKİLDE FAZLA ALIYORSA BEN NEDEN DÜŞÜK ALIYORUM? SÜRÜMLER DE AYNI VE 10.3.6..
BU ARKADAŞ 8 SAAAT FULL PARLAKLIK OYUN OYNAYARAK BATARYAYI BİTİRMİŞ.FAKAT BEN ZAR ZOR........
NELER YAPMALIYIM NASIL ÇÖZEBİLİRİM?
oyun oynamama rağmen arada ısınmalar da oluyor ve böyle.lütfen kimse bana gelip süren çok zaten demesin.aynı telefon başkasında 12-13 görüyorsa, aynı bataryalı poco 12-13 görüyorsa ben oyun oynamıyorsam veya bir şey yapmıyorsam ben de görmeliyim.
dün telefondaki uygulamların whatsapp harici hepsini sildimç optimize ettim ama halen aynı.
SİYAH TEMALI FOTOLAR BENİM BEYAZLI ARKADAŞIN.
gps bluetooth wifi bile açık değil.
BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA ANLAŞILAMADIM. BAŞKASI AYNI ŞEKİLDE FAZLA ALIYORSA BEN NEDEN DÜŞÜK ALIYORUM? SÜRÜMLER DE AYNI VE 10.3.6..
BU ARKADAŞ 8 SAAAT FULL PARLAKLIK OYUN OYNAYARAK BATARYAYI BİTİRMİŞ.FAKAT BEN ZAR ZOR........
Ekli dosyalar
-
baran1.jpg57,3 KB · Görüntüleme: 16
-
baran2.jpg27,8 KB · Görüntüleme: 16
-
baran3.jpg27,7 KB · Görüntüleme: 15
-
baran4.jpg23,5 KB · Görüntüleme: 11
-
baran5.jpg29,9 KB · Görüntüleme: 13
-
halis1.jpg62,1 KB · Görüntüleme: 13
-
halis3.jpg33,4 KB · Görüntüleme: 13
-
Screenshot_2019-08-17-17-06-18-601_com.miui.securitycenter.png71,5 KB · Görüntüleme: 11
-
Screenshot_2019-08-19-12-18-06-816_com.miui.securitycenter.png62,8 KB · Görüntüleme: 9