Yardım Pil

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.03
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sıfır diye telefon aldim arkadaslar fakat sarjim 7 6.30 saat arasi gidiyor sizce neden olabilir telefon arada bir kendi kendine donuyordu suanda oda yok sifirladim falan ama suanda bataryaya takildim çok bide animasyonlarda fps dusuyor gibi oluyor falan ne yapmaliyim fake rom 12 pro 5G

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
120 yada 144 hz ekran varmıydı bu cihazda bilmiyorum ama eğer o açıksa cidden iyi pil tüketiyor. bende f2prodan mi13 geçtiğimde 120hz açtım sonra geri kapattım akşam 5 olmadan şarjı bitiyordu.

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120 yada 144 hz ekran varmıydı bu cihazda bilmiyorum ama eğer o açıksa cidden iyi pil tüketiyor. bende f2prodan mi13 geçtiğimde 120hz açtım sonra geri kapattım akşam 5 olmadan şarjı bitiyordu.
60 hz deyim cok az oyun oynuyprum ig tiktok wp agirlikli kullaniyorum suan sarjim 43 4.38 saat ekran almisim iyimidir?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
60 hz deyim cok az oyun oynuyprum ig tiktok wp agirlikli kullaniyorum suan sarjim 43 4.38 saat ekran almisim iyimidir?
tabiki iyi hocam %50 batarya ile 4.5 saat ekran süresi almışsınız bence hiç şikayet etmeyin.

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
tabiki iyi hocam %50 batarya ile 4.5 saat ekran süresi almışsınız bence hiç şikayet etmeyin.
Ya ne bileyim baktim forumlara 10 11 saat ekran acik alanlar var daha oncede 5000 mah lik telefon kullanmamistim bi dusuk geldi bana suan accu batteryden bakiyrum 42 batarya icin 4 saat 38 dakika veriyor rom fake telefon çinden alinmis fake.rom.ile india cekilmis romu globale ceksem bataryada performansta ve su arasira olan takilma duzelirmi ne dersiniz bi yardimci olun lutfen galeride falan foto gecerken fps dusuyor yukari cektigimde bildirim merkezine gecerken fps dusuyor falan rom ile duzelirmi sizce ve hani telefon kayitsiz suan ama bana 120 gun bildirimi gelmedi daha 2 aydan beri direnc kayit yaptirmayacagim sadece orijinal rom atsam bu durum ortadan kalkarmi guncelleme gelmedi 14.0.03 hala

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Ya ne bileyim baktim forumlara 10 11 saat ekran acik alanlar var daha oncede 5000 mah lik telefon kullanmamistim bi dusuk geldi bana suan accu batteryden bakiyrum 42 batarya icin 4 saat 38 dakika veriyor rom fake telefon çinden alinmis fake.rom.ile india cekilmis romu globale ceksem bataryada performansta ve su arasira olan takilma duzelirmi ne dersiniz bi yardimci olun lutfen galeride falan foto gecerken fps dusuyor yukari cektigimde bildirim merkezine gecerken fps dusuyor falan rom ile duzelirmi sizce ve hani telefon kayitsiz suan ama bana 120 gun bildirimi gelmedi daha 2 aydan beri direnc kayit yaptirmayacagim sadece orijinal rom atsam bu durum ortadan kalkarmi guncelleme gelmedi 14.0.03 hala

Fake rom varsa tabiki fark edecektir. Önce bootloader açın sonra endonezya yada tayvan rom atın hem bootloader kilidiniz açık olması iyidir.

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Fake rom varsa tabiki fark edecektir. Önce bootloader açın sonra endonezya yada tayvan rom atın hem bootloader kilidiniz açık olması iyidir.
Global atmayi dusunuyorum daha sonra bootloader kapaticam sıkıntı olurmu? Guncelleme konusunda daha fazla global de guncelleme geliyor peki dedigim gibi bu fps dususleri giderilir degilmi rom ile ?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Global atmayi dusunuyorum daha sonra bootloader kapaticam sıkıntı olurmu? Guncelleme konusunda daha fazla global de guncelleme geliyor peki dedigim gibi bu fps dususleri giderilir degilmi rom ile ?

Bootloader kapatma direnç sonrası imei atacaksan lazım olacak. Muhtemelen rom sonrası daha iyi olacaktır FPS

Oyla:
Üst Alt