- Adım
- 7.0
- Cihazım
- Redmi note 4
- Meslek
- network mikrotik
- Konular
- 44
Cihaz şarj da olduğu için dışarı almış. Normalde simge içine de alınabiliyor.arkadaşlar bu pil yüzdesi bütün centikli telefonlarda mı böyle yoksa sadece bende mi var cihaz mi 9 se
herhangi bir tema kurdun mu telefona ?arkadaşlar bu pil yüzdesi bütün centikli telefonlarda mı böyle yoksa sadece bende mi var cihaz mi 9 se
hayır tema falan kullanmıyorum cihazı sıfırlayım sadece pil yüzdesine baktığımda yine aynı şekildeherhangi bir tema kurdun mu telefona ?
Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilmiyorum bana yazı tipi başka gibi gözüktü şarj yüzdesinin bi ayarlara bak istersen belki yüzdeliğin baska secenekleri de vardırhayır tema falan kullanmıyorum cihazı sıfırlayım sadece pil yüzdesine baktığımda yine aynı şekilde
Hangi romu kullanıyorsunuz?arkadaşlar bu pil yüzdesi bütün centikli telefonlarda mı böyle yoksa sadece bende mi var cihaz mi 9 se
kullandığım rom miroom bütün romları denedım hepsinde aynı tema font falan kullanmıyorum centiği kapattığım zaman düzeliyor centiği açtığımda sorun aynıHangi romu kullanıyorsunuz?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kullandığım rom miroom bütün romları denedım hepsinde aynı tema font falan kullanmıyorum centiği kapattığım zaman düzeliyor centiği açtığımda sorun aynı
demek istediğinizi anladım hocam dili ingilizce yapınca düzeliyor sorun yok merak ettiğim şey bütün centikli telefonlardamı öyle yoksa herkes bu sorunu göz arda mı ediyor yüzdeyi sağ tarafa alamıyormuyuzAnladım hocam. Sıkıntının sebebi İngilizcede yüzdeler rakamdan sonra yazılıyor. Örneğin 45% şeklinde. Biz Türkçe'de %45 şeklinde kullanıyoruz.
Orada aslında küçültmek istenen şey % işareti, yüzdeyi sağ tarafta olarak görüyor.
Bu sorunun önüne geçebilmek % işaretini çeviriden sağ tarafa almam gerekiyor.
Bu sıkıntıyı ilk defa sizden duydum. Rahatsız edici, göz ardı edilebilecek bir durum değil.demek istediğinizi anladım hocam dili ingilizce yapınca düzeliyor sorun yok merak ettiğim şey bütün centikli telefonlardamı öyle yoksa herkes bu sorunu göz arda mı ediyor yüzdeyi sağ tarafa alamıyormuyuz