Yardım Pil ve Performans uygulamasını nasıl kaldırırım?

Yasinronin

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin Avcı
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Pil ve Performans uygulamasını durdurduktan sonra Oyun fpsim sabitleniyor ve yükseliyor ama bu uygulama yüzünden sürekli değişiyor 15 dakika sonra kendi kendine aktif oluyor bunu normal bi şekilde kaldırmanın, iptal etmenin yöntemi yokmudur? Poco X3 Pro Tr cihazı kullanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
kaldırda iyicene içine et cihazın
erhanercan, Yardımcı olmayacaksanız cevap da vermeyin bir zahmet. Bir soru sorulmuş, bu mu cevabınız?

Pil ve Performans uygulamasını durdurduktan sonra Oyun fpsim sabitleniyor ve yükseliyor ama bu uygulama yüzünden sürekli değişiyor 15 dakika sonra kendi kendine aktif oluyor bunu normal bi şekilde kaldırmanın, iptal etmenin yöntemi yokmudur? Poco X3 Pro Tr cihazı kullanıyorum
Merhaba Yasinronin, App Manager uygulaması ile sistem uygulamalarına müdahale edebilirsiniz. Ancak bu işlem tutarsızlıklara sebep olabilir, hatalarla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. Cihazınızda root yoksa yapabileceğiniz işlemler sınırlıdır haberiniz olsun.

Oyla:

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
11
erhanercan, Yardımcı olmayacaksanız cevap da vermeyin bir zahmet. Bir soru sorulmuş, bu mu cevabınız?

Merhaba Yasinronin, App Manager uygulaması ile sistem uygulamalarına müdahale edebilirsiniz. Ancak bu işlem tutarsızlıklara sebep olabilir, hatalarla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. Cihazınızda root yoksa yapabileceğiniz işlemler sınırlıdır haberiniz olsun.
Root varsa telefonda aiefrozen şle dondur hem bi sıkıntı çıkarsa eski halini geri dönderebilirsin baktın sıkıntı yok donuk kalsın silinmiş gibi olur

Oyla:

romenox9999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdalcan
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
Emekli
Konular
3
Uygulamayı durdurmaniz sorun yaratabilir.

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
bende güvenlik uygulamasini kaldirdim.bi ara note 7 telefonumda surekli hata verdi durduruluyor vs vs..Hic tavsiye etmem.Hepsi bir cark misali.Bisey eksik oldumu sapitiyor telefon.Tarayici.facebook vs uygulama tarzi seyler kaldirin ama sistem icin gerekli olan bu tarz uygulamalara mudahele etmeyin derim.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Pixel Plus Ui romu kullanmanı tavsiye ederim

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Pil ve Performans uygulamasını devre dışı bırakmak sanıldığı kadar sorun yaratmıyor pil tüketimini ciddi ölçüde arttırıyor ve oyunlarda vb performans düşüşü yaşatıyor sadece.
Yalnızca Thermal modül kullanılıyorsa devre dışı bırakmak fayda sağlar aksi halde performans düşüşü olacaktır şahsım örneğin thermal disabler ile pil ve performans devre dışı olarak kullanıyorum. Ekranım sürekli 144 hz ve hiç performans düşüşü yaşamıyorum.
Ancak cihazın ömrünü azalttığı da bir gerçek.

Oyla:

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Cihazı Adb ile hata ayıklama aktif bilgisayara bağlarsınız. Uygulamanın ismini tespit edip adb ile dondurursunuz. Baktınız hata var sonra tekrar aktif edersiniz.

Oyla:

Mehmet 90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
53
Pil ve Performans uygulamasını devre dışı bırakmak sanıldığı kadar sorun yaratmıyor pil tüketimini ciddi ölçüde arttırıyor ve oyunlarda vb performans düşüşü yaşatıyor sadece.
Yalnızca Thermal modül kullanılıyorsa devre dışı bırakmak fayda sağlar aksi halde performans düşüşü olacaktır şahsım örneğin thermal disabler ile pil ve performans devre dışı olarak kullanıyorum. Ekranım sürekli 144 hz ve hiç performans düşüşü yaşamıyorum.
Ancak cihazın ömrünü azalttığı da bir gerçek.
Xiaomi mi 10 t pro kullanıyorum root olmadan pil performans uygulamasını kaldırmanın bir yolu yok mu

Oyla:
Üst Alt