Yardım Pil tüketimi

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui eu
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 8 batarya 5 saat ekran veriyor diye sıfır orjinal batarya ile değiştim önceki batarya ile 1900 mah çıkıyordu testlerde şimdi yeni batarya ile 3900 mah çıkıyor ama yine 5 saat ekran süresi alıyorum miu romları denedim ve birçok aosp rom denedim 5 saat üzerinde ekran süresi alamadım oyun oynamıyorum sadece sosyal medya bu olay başına gelen varmı hiç onu öğrenmek istiyorum yurt dışı cihaz onun bir etkisi olurmu

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MIUI 11 rom kurmayı denediniz mi? MIUI 12 romların alayı aynı çünkü. MIUI 11 olarak Miroom Beta 20.3.26, EU Stabil 11.0.7.0 ve Hindistan 11.0.6.0 öneririm.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi note 8 batarya 5 saat ekran veriyor diye sıfır orjinal batarya ile değiştim önceki batarya ile 1900 mah çıkıyordu testlerde şimdi yeni batarya ile 3900 mah çıkıyor ama yine 5 saat ekran süresi alıyorum miu romları denedim ve birçok aosp rom denedim 5 saat üzerinde ekran süresi alamadım oyun oynamıyorum sadece sosyal medya bu olay başına gelen varmı hiç onu öğrenmek istiyorum yurt dışı cihaz onun bir etkisi olurmu

Eğer sürekli 4g ile internete bağlıysanız rakamlar normal. Kesin bir sonuç elde etmek isterseniz wifi ile yada cihazın dahili hafızasına attığınız bir kaç filmi izlemeyi deneyin. 9-10 saat üzerine çıkacaktır.

Çıkmaz ise şarjı sömüren bir uygulama yada donanımsal sorun olmuş olabilir. Örneğin; şarj soketi

Oyla:
Üst Alt