Yardım Pil Performansı

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
Öncelikle Selamın Aleyküm. Bir kaç sorum olacaktı. Sizce bu telefonda en yüksel pil performansı nasıl alınır? Miuı 11 pil tasarruf modu gerçekten işe yarıyor mu? Sizin kullandığınız cihazlarda şarj süreniz ne kadar?

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Pro değil düz redmi note 8 benim cihazim kullanima göre cok değişiyor hatta bazen kullanmadiginda bile bu gun 7 saatse yarin 9 olabiliyor suanda maksimum 9 saat alıyorum ben india romlarindayim

Oyla:

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro değil düz redmi note 8 benim cihazim kullanima göre cok değişiyor hatta bazen kullanmadiginda bile bu gun 7 saatse yarin 9 olabiliyor suanda maksimum 9 saat alıyorum ben india romlarindayim
Hocam ben en yoğun kullanımda 10 saati geçiriyorum bende india romundayım benden daha fazla alanlar var ki bende hücre bekleme gibi şeyler aşırı şarj tüketiyor

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Hocam ben en yoğun kullanımda 10 saati geçiriyorum bende india romundayım benden daha fazla alanlar var ki bende hücre bekleme gibi şeyler aşırı şarj tüketiyor
Kullandığınız rom sürümü nedir hocam ve telefon modeliniz.? Ben india 11.0.4 sürümdeyim

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam kullanmadığınız vakitlerde mesela gece yatarken 2g ye alabilirsiniz. Veya evde hep wifida iseniz 2g de kalsın. Bu şekilde hücre bekleme min şarj yer.

Oyla:

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız rom sürümü nedir hocam ve telefon modeliniz.? Ben india 11.0.4 sürümdeyim
Söylediğim gibi india rom 11.0.4 Redmi note 8 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kullanmadığınız vakitlerde mesela gece yatarken 2g ye alabilirsiniz. Veya evde hep wifida iseniz 2g de kalsın. Bu şekilde hücre bekleme min şarj yer.
Telefon ben evdeyken hep 2gde hocam 4.5 g ye alınca hücre bekleme yüzde 45lere çıkıyor endonezya romuna geçmeyi planlıyorum

Oyla:
Üst Alt