Yardım Pil kullanimi , şakamı bu ?

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabah 9 aksam 9 anca . Sonra pil bitiyor

Oyla:

rigobertsong

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam cidden hiç normal değil ya. Hani tavsiye veriyim diyeceğim ama ben %20'leri görünce yok artık diyip 4.5G yi kapatmayı falan denedim bi etkisi olmadı daha sonra telefonu kapatıp yeniden açtım hatta 4.5G yi de açtım ve 3-4 gündür max. %5 hücre bekleme gördüm. Telefonun çekmesi vs bi etmen tabi ama bunun açıklaması bu olamaz çok aşikar.

Oyla:

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cidden hiç normal değil ya. Hani tavsiye veriyim diyeceğim ama ben %20'leri görünce yok artık diyip 4.5G yi kapatmayı falan denedim bi etkisi olmadı daha sonra telefonu kapatıp yeniden açtım hatta 4.5G yi de açtım ve 3-4 gündür max. %5 hücre bekleme gördüm. Telefonun çekmesi vs bi etmen tabi ama bunun açıklaması bu olamaz çok aşikar.
Bende anlamis degilim. Pisman oldum note8 pro aldigima . Stabilitede problem var. İslemciden mi miui denmi kaynaklaniyor anlamadim

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
20 saat geçmiş ve sarj %51de. Sorun nerede ben anlayamadim.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Güçlü bir işlemciye ihtiyaç yoksa pro tercih etmeyin diye bu telefonun her konusuna yazdım... Umarım sorun işlemcide değildir, yoksa daha da kötüye gidecektir.

Sabah 9 akşam 9 ile 20 saat şarj süresi nasıl oluyor onu çözemedim... Bu batarya ile normal şartlarda 12-14 saat, yoğun kullanım ile 10-11 saat ekran süresi vermesi lazım.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Güçlü bir işlemciye ihtiyaç yoksa pro tercih etmeyin diye bu telefonun her konusuna yazdım... Umarım sorun işlemcide değildir, yoksa daha da kötüye gidecektir.

Sabah 9 akşam 9 ile 20 saat şarj süresi nasıl oluyor onu çözemedim... Bu batarya ile normal şartlarda 12-14 saat, yoğun kullanım ile 10-11 saat ekran süresi vermesi lazım.
Hocam sanırım sorun işlemci değilde mobil veri ile alakalı.Ama nasıl bu kadar kullanıyor hiç anlamış değilim.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam sabah 9 dan akşam 9 a kadar ancak şarj yetiyor demişsin. Ancak sese61 arkadaşımın dediği paylaştığın şarj kullanımı resminde, telefonunu en son şarj edeli 20 saati geçmiş. O zaman şarjının bitmesi lazımdı ama hala şarjın %51 bu nasıl oluyor. Ayrıca hücre beklemen çok şarj yemiş %67 çok fazla. Şebeken çekmiyor olabilir. Sürekli kopmalar oluyordur sonra tekrar bağlanıyordur buda çok şarj yer kontrol et bence.

Oyla:
Üst Alt