Bende anlamis degilim. Pisman oldum note8 pro aldigima . Stabilitede problem var. İslemciden mi miui denmi kaynaklaniyor anlamadimHocam cidden hiç normal değil ya. Hani tavsiye veriyim diyeceğim ama ben %20'leri görünce yok artık diyip 4.5G yi kapatmayı falan denedim bi etkisi olmadı daha sonra telefonu kapatıp yeniden açtım hatta 4.5G yi de açtım ve 3-4 gündür max. %5 hücre bekleme gördüm. Telefonun çekmesi vs bi etmen tabi ama bunun açıklaması bu olamaz çok aşikar.
Hocam sanırım sorun işlemci değilde mobil veri ile alakalı.Ama nasıl bu kadar kullanıyor hiç anlamış değilim.Güçlü bir işlemciye ihtiyaç yoksa pro tercih etmeyin diye bu telefonun her konusuna yazdım... Umarım sorun işlemcide değildir, yoksa daha da kötüye gidecektir.
Sabah 9 akşam 9 ile 20 saat şarj süresi nasıl oluyor onu çözemedim... Bu batarya ile normal şartlarda 12-14 saat, yoğun kullanım ile 10-11 saat ekran süresi vermesi lazım.
Evet ama full çekiyor...Hocam sanırım sorun işlemci değilde mobil veri ile alakalı.Ama nasıl bu kadar kullanıyor hiç anlamış değilim.