Forum içerisinde arama yaptınız mı ? Hangi romdasınız ? Hangi model kullanıyorsunuz ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ? Hedeflediğiniz ekran süresi kaç ? Biraz daha bilgi verir misiniz yani..Güç Tasarrufu İçin Önerileri Alalım
Normalde 10 saat aliyordunuz da bu süre 6 saate mi düştü ? Güncelleme yaptınız mı , yaptıysanız güncellemeden sonra değişmiş olabilir. Kullanım şekliniz nedir ? Yoğun ve işlemciyi yoran oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa standart kullanıcı misiniz ?Arkdadaşlar ben Redmi Note 4 (SD) kullanıyorum. 6 saat ekran süresini zor alıyorum. Bunu nasıl artırabilirim.10 saat ekran süresi alıyorum forumda bununla ilgili pek bilgi bulamadım. Yrdımcı olur musunuz. Rom orijinal rom.
Kusura bakmayın orada bir anlatım bozukluğu yapmışım. 10 saat ekran süresi alıyorum diyenler vardı, onu diyecektim. Ben 6 saat zor alıyorum. Pek oyun oynamam. Basit oyunlar var o da nadir. Zaten o yüzden canımı sıkıyor. Telefon daha 2 aylıkNormalde 10 saat aliyordunuz da bu süre 6 saate mi düştü ? Güncelleme yaptınız mı , yaptıysanız güncellemeden sonra değişmiş olabilir. Kullanım şekliniz nedir ? Yoğun ve işlemciyi yoran oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa standart kullanıcı misiniz ?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakmayın orada bir anlatım bozukluğu yapmışım. 10 saat ekran süresi alıyorum diyenler vardı, onu diyecektim. Ben 6 saat zor alıyorum. Pek oyun oynamam. Basit oyunlar var o da nadir. Zaten o yüzden canımı sıkıyor. Telefon daha 2 aylık
1 ekran ışığı hep yüksek mı ?Kusura bakmayın orada bir anlatım bozukluğu yapmışım. 10 saat ekran süresi alıyorum diyenler vardı, onu diyecektim. Ben 6 saat zor alıyorum. Pek oyun oynamam. Basit oyunlar var o da nadir. Zaten o yüzden canımı sıkıyor. Telefon daha 2 aylık