Yardım POCO X7 Pro Pil koruma özelliği açılmalı mı?

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.7.0
Telefon Modeli
poco x7 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
iyi akşamlar,
poco x7 pro cihazım var bugün aldım bunda pil özelliklerine gelince akıllı şarj ve pil koruma özelliği var sizce pilimi en iyi şekilde korumak için akıllı şarj mı açık kalsın yoksa pil korumasını mı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-21-21-17-39-185_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2025-02-21-21-17-39-185_com.miui.securitycenter.png
    170,2 KB · Görüntüleme: 21

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
iyi akşamlar,
poco x7 pro cihazım var bugün aldım bunda pil özelliklerine gelince akıllı şarj ve pil koruma özelliği var sizce pilimi en iyi şekilde korumak için akıllı şarj mı açık kalsın yoksa pil korumasını mı ?
pil korumaya alsanızda %80 de kalmıyor şarj. ben denedim pil korumaya alsam da şarj %80 e gelince durmuyor maalesef

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Deneyin %80 şarj size yetiyorsa açık kullanın. %80e kadar şarj edilirse pil döngüsü çok daha yavaş ilerliyor. Ben daima aktif kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Cihazı alalı 15 gün oldu çok sık oyun oynadığım halde pil döngüsü 15 hala. Normalde 30 civarı olurdu döngü.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

pil korumaya alsanızda %80 de kalmıyor şarj. ben denedim pil korumaya alsam da şarj %80 e gelince durmuyor maalesef
Eski cihazlarda çalışmaz bu özellik. Modlu güvenlik uygulaması vb ile cihazda özelliği görürsünüz ancak aktif etseniz de durmaz. Güncel cihazlara ise direkt üretici destekli geliyor aktif edince %80 de duruyor şarj.

Oyla:

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyin %80 şarj size yetiyorsa açık kullanın. %80e kadar şarj edilirse pil döngüsü çok daha yavaş ilerliyor. Ben daima aktif kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Cihazı alalı 15 gün oldu çok sık oyun oynadığım halde pil döngüsü 15 hala. Normalde 30 civarı olurdu döngü.

Eski cihazlarda çalışmaz bu özellik. Modlu güvenlik uygulaması vb ile cihazda özelliği görürsünüz ancak aktif etseniz de durmaz. Güncel cihazlara ise direkt üretici destekli geliyor aktif edince %80 de duruyor şarj.
sizin cihazınız nedir

Oyla:

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sürekli şarj 100 olmaması pile zarar vermez değil mi çünkü hiçbir zaman tam şarj etmiyoruz 80de duruyor

Oyla:
Üst Alt