Yardım Pil bi yavaş bi hızlı bitiyor.

kartal.trk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KartaL
Cihazım
15t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos 2
Telefon Modeli
xiaomi 15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. YD 15t pro aldım. satıcı yanında sahte 120w şarj vermiş, onunla şarj ediyorum. YouTube'da dolanırken şunu fark ettim. örnek pil %66 da 5 dakika sonra 65 oluyor yine YouTube izliyorum bu sefer 12 dakika 64 oluyor. yani %1 pil aynı uygulamada bazen 5 dakikada bazen 12 dakikada bitiyor. şarj cihazının orijinal olmaması mı, hızlı şarjın her hücreyi tam doldurmaması mı? neden böyle millet?

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 14T PRO
Konular
9
hocam normal bence değerler takıntı yapıyorsan orjinal bir tane xioami şarj aleti al

Oyla:

kartal.trk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KartaL
Cihazım
15t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam normal bence değerler takıntı yapıyorsan orjinal bir tane xioami şarj aleti al
hocam takıntı yapmam normal çünkü arada 7 dakika fark var :) %30 bu şekilde bitse %10 da beklemede bitiyo, 4 saatlik pil çöpe gidiyor. bu gün o satıcıdan şarjın orijinalini alıcam bakalım yine aynı sorun olucak mı.

Oyla:

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 14T PRO
Konular
9
hocam takıntı yapmam normal çünkü arada 7 dakika fark var :) %30 bu şekilde bitse %10 da beklemede bitiyo, 4 saatlik pil çöpe gidiyor. bu gün o satıcıdan şarjın orijinalini alıcam bakalım yine aynı sorun olucak mı.
yani açıkcası ben bazen orjinal olmayan şarj ile de şarj ediyorum bazen telefonu performans yine aynı performans farkı olmuyor bilmiyorum yinede bir orjinal şarj aleti ile deneyin

Oyla:

kartal.trk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KartaL
Cihazım
15t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani açıkcası ben bazen orjinal olmayan şarj ile de şarj ediyorum bazen telefonu performans yine aynı performans farkı olmuyor bilmiyorum yinede bir orjinal şarj aleti ile deneyin
İşte öğrenmek istediğim, sahte şarj yüzünden mi, 90w hızlı şarj bazı hücreleri doldurmadan atlıyo mu yoksa pilde sorun mu var. bu benim ilk telefonum, tecrübesi olanlar bilir diye sormak istedim

Oyla:

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 14T PRO
Konular
9
İşte öğrenmek istediğim, sahte şarj yüzünden mi, 90w hızlı şarj bazı hücreleri doldurmadan atlıyo mu yoksa pilde sorun mu var. bu benim ilk telefonum, tecrübesi olanlar bilir diye sormak istedim
Bence hızlı şarj özelliğinde kullanma ve orjinal şarj aleti ile şarj et eğer telefonu güncellediysen bir süre bekle şarj daha stabil hale geliyor

Oyla:
Üst Alt