Mod Pie romlar için Viper4aFX

• Konbuyu başlatan mura
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 3K

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Elinize sağlık hocam :)
Çok soruluyordu bu konu iyi oldu açmanız ve bence Dolby Atmos'dan çok daha iyi ve detaylı bir program kendisi.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Teşekkürer hocam, elinize sağlık.

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık hocam :)
Çok soruluyordu bu konu iyi oldu açmanız ve bence Dolby Atmos'dan çok daha iyi ve detaylı bir program kendisi.
Teşekkürler hocam. Bugün crdroid pie romu yükledim :D pixel rom da mobil veri açılmıyormuş. Dışarda iken acı bir şekilde öğrendim :)

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Android 9 için kurulum aşamaları:
1-) Magisk modüllerinden viper4androidFx modülünü kuruyoruz. Telefonu yeniden başlatıyoruz.
2-) Eklediğim irs uzantılı dosyaları ViPER4Android/Kernel klasörünün içine kopyalıyoruz.
3-) Viper uygulamasına giriyoruz. Kulaklık sekmesine giriyoruz. İlk baştaki ana güç etkinleştirme aktifliyoruz. Yazdığım ayarları sırasıyla yapıyoruz.
4-) #Spectrum Extension (aktifliyoruz): Strength: 0,5
#FIREqualizer (aktifliyoruz): Müzik türü: Acoustic
#Convolver (aktifliyoruz); Impulse Response: dolby veya BBE2.irs (Viper4Android/Kernel'deki dosyalar. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu seçin); Cross Channel: 30%
#Dynamic System (aktifliyoruz); dinleme cihazı seçin: High-end headphone v2; Dynamic Bass:5%
#Viper Bass (aktifliyoruz); Bass mode: Natural bass; Bass Frequency: 100 Hz; Bass Boost: 3,5 dB
#Viper Clarity (aktifliyoruz); Clarity mode:Natural; Clarity:6 dB

5-) Hayırlı olsun.
tşkler hocam elinize sağlık pie roma geçicem ama şuan piyasadaki pie romlarında mutlaka bi hata var biraz daha beklemede kalıp sorunsuz bi rom çıkınca yada çıkarsa bunu deniycem

doomtrap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
3
Elinize sağlık.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Android 9 için kurulum aşamaları:
1-) Magisk modüllerinden viper4androidFx modülünü kuruyoruz. Telefonu yeniden başlatıyoruz.
2-) Eklediğim irs uzantılı dosyaları ViPER4Android/Kernel klasörünün içine kopyalıyoruz.
3-) Viper uygulamasına giriyoruz. Kulaklık sekmesine giriyoruz. İlk baştaki ana güç etkinleştirme aktifliyoruz. Yazdığım ayarları sırasıyla yapıyoruz.
4-) #Spectrum Extension (aktifliyoruz): Strength: 0,5
#FIREqualizer (aktifliyoruz): Müzik türü: Acoustic
#Convolver (aktifliyoruz); Impulse Response: dolby veya BBE2.irs (Viper4Android/Kernel'deki dosyalar. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu seçin); Cross Channel: 30%
#Dynamic System (aktifliyoruz); dinleme cihazı seçin: High-end headphone v2; Dynamic Bass:5%
#Viper Bass (aktifliyoruz); Bass mode: Natural bass; Bass Frequency: 100 Hz; Bass Boost: 3,5 dB
#Viper Clarity (aktifliyoruz); Clarity mode:Natural; Clarity:6 dB
5-)Romda ön yüklü olarak gelen audioFx varsa kapatalım.
Hayırlı olsun :)
bende bu ayarların hiç birini yapmadan çalıştı aosp pie rom magiskten direk viperi kurdum o kadar ses uçtu resmen :D

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende bu ayarların hiç birini yapmadan çalıştı aosp pie rom magiskten direk viperi kurdum o kadar ses uçtu resmen :D
Hocam o ayarlar çalışması için değil zaten daha çok ince ayar gibi :) bir de convolver kısmından Dolby dosyasını seçin bakın kalite nasıl oluyor :D

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Hocam o ayarlar çalışması için değil zaten daha çok ince ayar gibi :) bir de convolver kısmından Dolby dosyasını seçin bakın kalite nasıl oluyor :D
hocam aslında verdiğiniz ayarlarıda yapacaktım ama bitürlü verdiğiniz dosyaları viper klasörüne atamadım

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
hocam aslında verdiğiniz ayarlarıda yapacaktım ama bitürlü verdiğiniz dosyaları viper klasörüne atamadım
Es dosya yöneticisi kurun. Sonrası zaten zipten çıkarıp kopyalama işi. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Müzik dinlemenin kalitesi artıyor.

Üst Alt