Teşekkürler hocam. Bugün crdroid pie romu yükledim pixel rom da mobil veri açılmıyormuş. Dışarda iken acı bir şekilde öğrendimElinize sağlık hocam
Çok soruluyordu bu konu iyi oldu açmanız ve bence Dolby Atmos'dan çok daha iyi ve detaylı bir program kendisi.
tşkler hocam elinize sağlık pie roma geçicem ama şuan piyasadaki pie romlarında mutlaka bi hata var biraz daha beklemede kalıp sorunsuz bi rom çıkınca yada çıkarsa bunu deniycemAndroid 9 için kurulum aşamaları:
1-) Magisk modüllerinden viper4androidFx modülünü kuruyoruz. Telefonu yeniden başlatıyoruz.
2-) Eklediğim irs uzantılı dosyaları ViPER4Android/Kernel klasörünün içine kopyalıyoruz.
3-) Viper uygulamasına giriyoruz. Kulaklık sekmesine giriyoruz. İlk baştaki ana güç etkinleştirme aktifliyoruz. Yazdığım ayarları sırasıyla yapıyoruz.
4-) #Spectrum Extension (aktifliyoruz): Strength: 0,5
#FIREqualizer (aktifliyoruz): Müzik türü: Acoustic
#Convolver (aktifliyoruz); Impulse Response: dolby veya BBE2.irs (Viper4Android/Kernel'deki dosyalar. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu seçin); Cross Channel: 30%
#Dynamic System (aktifliyoruz); dinleme cihazı seçin: High-end headphone v2; Dynamic Bass:5%
#Viper Bass (aktifliyoruz); Bass mode: Natural bass; Bass Frequency: 100 Hz; Bass Boost: 3,5 dB
#Viper Clarity (aktifliyoruz); Clarity mode:Natural; Clarity:6 dB
5-) Hayırlı olsun.
bende bu ayarların hiç birini yapmadan çalıştı aosp pie rom magiskten direk viperi kurdum o kadar ses uçtu resmenAndroid 9 için kurulum aşamaları:
1-) Magisk modüllerinden viper4androidFx modülünü kuruyoruz. Telefonu yeniden başlatıyoruz.
2-) Eklediğim irs uzantılı dosyaları ViPER4Android/Kernel klasörünün içine kopyalıyoruz.
3-) Viper uygulamasına giriyoruz. Kulaklık sekmesine giriyoruz. İlk baştaki ana güç etkinleştirme aktifliyoruz. Yazdığım ayarları sırasıyla yapıyoruz.
4-) #Spectrum Extension (aktifliyoruz): Strength: 0,5
#FIREqualizer (aktifliyoruz): Müzik türü: Acoustic
#Convolver (aktifliyoruz); Impulse Response: dolby veya BBE2.irs (Viper4Android/Kernel'deki dosyalar. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu seçin); Cross Channel: 30%
#Dynamic System (aktifliyoruz); dinleme cihazı seçin: High-end headphone v2; Dynamic Bass:5%
#Viper Bass (aktifliyoruz); Bass mode: Natural bass; Bass Frequency: 100 Hz; Bass Boost: 3,5 dB
#Viper Clarity (aktifliyoruz); Clarity mode:Natural; Clarity:6 dB
5-)Romda ön yüklü olarak gelen audioFx varsa kapatalım.
Hayırlı olsun
Hocam o ayarlar çalışması için değil zaten daha çok ince ayar gibi bir de convolver kısmından Dolby dosyasını seçin bakın kalite nasıl oluyorbende bu ayarların hiç birini yapmadan çalıştı aosp pie rom magiskten direk viperi kurdum o kadar ses uçtu resmen
hocam aslında verdiğiniz ayarlarıda yapacaktım ama bitürlü verdiğiniz dosyaları viper klasörüne atamadımHocam o ayarlar çalışması için değil zaten daha çok ince ayar gibi bir de convolver kısmından Dolby dosyasını seçin bakın kalite nasıl oluyor
Es dosya yöneticisi kurun. Sonrası zaten zipten çıkarıp kopyalama işi. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Müzik dinlemenin kalitesi artıyor.hocam aslında verdiğiniz ayarlarıda yapacaktım ama bitürlü verdiğiniz dosyaları viper klasörüne atamadım